- Konu Yazar
Abilerim, kardeşimlerim Hepinize başta iyi günler dileyerek lafa girmek istiyorum. Ben 2 yıllık honda cb125e kullanicisiyim zamanında babamın da honda istemesiyle ve biraz aceleyle hondanin bu motorunu birazcık adına güvenerek aldık, pek arastiramadik. Bu motor kesinlikle kendi sınıfında çok sağlam ve rahat bir motor fakat benim sıkıntım son hız, 125 cc ve 7.7 beygir bir motordan tabiki bir şey beklemiyorum fakat geçen gün arkadaşımla kısa bir yol için otobani tercih etmek istedik, arkadaşımda 125 cc bir bisan var yeni aldığı o sırada benim motor 2.000 de veya 3.00 de fakat bisan 4.4 beygir olmasına rağmen ve ağırlıklar hemen hemen aynı iken benimle biraz dalga geçti sadece son hızda da değil rampa yukarı dağlar arası güzel yolda da öyle açıkçası sebebini ve sorununu merak ettim ve servise danistim acaba problem mi var diye adamlar yok bir şey diyor fazla gitmez bu diyor... Birazcık fiyat ve kalite farkında dolayi daha fazla bir verimlilik beklerdim açıkçası sağlamlık, servis eyvallah sıkıntı yok fakat dediğim gibi böyle saçma şeyler yaşatıyor bazen anlam veremedigim. Hepinize çok teşekkür ederim bu arada tanışmayi saymazsak ilk mesajım tekrar sağolun.