honda cb125e için lastik önerisi?

S.a öncelikle iyi forumlar arkadaşlar honda cb125e kullanıcısıyım lastikler fabrika lastiği kenda lastikleri hem dublex hem ıslak zemini gidişi duruşu iyi bir lastik alacağım.
irc michelin var kullananlardan gördüğüm kadarıyla yalnız ircnin hangi modeli iyidir?
birde michelinde pilot street ve pilot sporty var hangisi daha iyi bilgim yok.
ön lastik ebatı 80/100-18 2.75-18 lastik uyarmı genel ilanlarda 80/100-18 lastik görmedim duro vardı önemsemedim ya michelin ya irc alacağım önerileriniz nelerdir? :silent:

mt 60 rs , diablo rosso hangisiydi hatırlayamadım Barkın abimiz öneriyordu ama sizin motosikletinizin ölçülerine göre varmı bilmiyorum.

Kendalar bence özellikle kuruda okadar kötü değil :) Senin yerinde olsam bu yazı kendalarla geçirirdim, sonbahar ortalarında alırdım ne alacaksam.

CB 125 te Pilot Sporty kullandım herşeyiyle muhteşem ama bugün lastik alacak olsam Street' i denerdim daha kötü olacağını zannetmiyorum kullanıcılarıda mmnun okuduğum kadarıyla.

2.75-18 lastik öne uyar zaten onu takıyorlar :)

Irc alacaksan Kendalarla devam et bence, sırf kullanım konforu artsın diye Michelin alacaksan ozaman başka :) Deneme yanılma yapmayıp riske girmek istemiyorum diyorsan Pilot Sporty gözün kapalı al güzel lastik :cat:

Saolasin kardesim verdigin bilgi icin hava yagmurlu yollar islak bende hic yola cikmiyorum. yere yapismayalim diye. Kendayi degismemin sebebi islak zeminde yol tutusunun olmamasi. Michelin alirim buyuk ihtimal street mi sportmu karar veremedim genede :)

Ben michelin pilot sport ve michelin pilot street kullandim hala da street kullaniyorum kesinlikle street alma bulabilirsen pilot sport al. Streetlerden hic memnun değilim.

arkadaşın konusunu dağıtmış gibi olmayayımda bende pirelli duratraction taktırmayı düşünüyorum takımı işçilik dahil 180 tl yalnız lastikler 2012 nin 46.haftasında üretilmiş.
Bu lastiği kullanan varmı fiyatı iyimidir bizim motorlara iyi gidermi vs vs ?
Bu gibi sorularımda yardımcı olursanız sevinirim...

Ben michelin pilot sport ve michelin pilot street kullandim hala da street kullaniyorum kesinlikle street alma bulabilirsen pilot sport al. Streetlerden hic memnun değilim.

Neden streeti almasın pilot sporty örnek alınarak yapılmış yeni nesil bi lastik benim ön lastik Pilot Street Arka Pilot Sporty 4.000 kmdir kullanıyorum ama Ybr ve Cbf lerinde lastik ebatları aynı site içinde araştır Ybr Cbf başlıklarını

Pilot sporty kullandıktan sonra pilot street kullanip memnun olan bir tane kurye tanımıyorum Samsun da.

pilot sporty nasıl bilmem ama pilot street irc a göre fersah fersah önde bir lastik. irc yüzünden kaç kez canımdan oluyodum. allah düşmanıma vermesin irc lastikli motor....

arkadaşın konusunu dağıtmış gibi olmayayımda bende pirelli duratraction taktırmayı düşünüyorum takımı işçilik dahil 180 tl yalnız lastikler 2012 nin 46.haftasında üretilmiş.

Bence eski sene lastik alma yeni yil lastik al 4 tekerde michelin energy kislik pilot kullaniyorum eski sene lastiklerin yol tutusu zayifliyor motosiklette street ile sporty i bilmedigimden sordum arkadaslar saolun varolun michelin sporty alacak gibiyim son vaziyette

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

230-240 cifti sitelerde michelin o fiyatlarda mantikli gozukuyor pirelliye gore

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar