Honda CB1100F Satışa Sunuluyor mu?

Honda, 2009 yılında satışa sunacağı pek çok modelini geçtiğimiz aylarda duyurdu, MCN ‘nin haberine göre CB1100F modeli de 2009 yılında satışa sunulabilir.

İlk olarak karşımıza Mart ayında yapılacak Tokyo Motosiklet Fuarında çıkabileceği belirtilen aracın prototip modelide Ekim 2007 ‘de Tokyo Motosiklet Fuarında tanıtıldı. Aracın son tasarımının patentinin alındığı, maket ve oyuncaklarını yapmak isteyen firmalar ile görüşmeler yapıldığı belirtilen diğer hususlar olmuş.

DN-01 modeli 2005 tokyo Fuarında konsept olarak karşımıza çıktıktan 2 sene sonra üretime geçmişti, Suzuki’nin B-King modeli ile Yamaha’nın MT-01 modelleri konsept olarak üretilip üretime geçilen modellerden. Honda CB1100F modelinin geleceğini ne olacak, önümüzde ki yıl içerisinde göreceğiz

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

tipi çok güzel maşaallah...
Honda cbf250 ve cbf500 getirmediği için artık gözümden düştü :farao:

honda neden hala böyle modeller üretiyor anlamış değilim , eski stil farlar aynalar , üstelik ne çıplak diyebilirsin ne de cruiser ikisi arasında bi şey olmuş...

Mesela ben yuvarlak far hastasıyımdır, CBF600 modelin granajsız modeli TR olsaydı onu tercih ederdim.

sanki eski bi motosiklet gibi duruyor ruhastta ne yazarsa yazsın ben görsem 90lı falan derdim bence hoş değil

bu motoru bir kere kullansanız fikriniz çok değişir üzerinde durmak gerçek bir profesyonellik gerektirir şimdiki hafif motorlara benzemez

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
zaten cb serisinin eski nostaljik çizgilerini kaybetmemişler klasik bir honda diğerlerinden tek farkı evladiyelik olması bu makinayı cbf serisi ile karıştırmayalım

"bence" gitgide uzay kapsüllerine dönen racerların yanısıra
bunun gibi motor gibi motor hissediren tasarımlar çok daha cekici!

tasarımla ilgilenen biri olarak bu modeli çok başarılı buluyorum...
eski ruh taze kan ve teknoloji!:cat:

honda neden hala böyle modeller üretiyor anlamış değilim , eski stil farlar aynalar , üstelik ne çıplak diyebilirsin ne de cruiser ikisi arasında bi şey olmuş...

son olarak bu model
çıplak "naked" denilen tarzın sözlük anlamında
örnek cümlelerde özne olarak
kullanılabilenecek kadar çıplak:wiinkk:

Bu model üretime geçmese de olur bence.
Nacizane fikrim.. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bu tür motorlarla ilgili hiç deneyimi olmayanların ya da en azından bi 600'lük ve üzeri nakedi test etme imkanı olmamış olanların bu motor hakkında dedikleri her ne olursa olsun bence çok güzel bir makine...

bu motoru bir kere kullansanız fikriniz çok değişir üzerinde durmak gerçek bir profesyonellik gerektirir şimdiki hafif motorlara benzemez

"bence" gitgide uzay kapsüllerine dönen racerların yanısıra
bunun gibi motor gibi motor hissediren tasarımlar çok daha cekici!

tasarımla ilgilenen biri olarak bu modeli çok başarılı buluyorum...
eski ruh taze kan ve teknoloji!:cat:

son olarak bu model
çıplak "naked" denilen tarzın sözlük anlamında
örnek cümlelerde özne olarak
kullanılabilenecek kadar çıplak:wiinkk:

Bu tür motorlarla ilgili hiç deneyimi olmayanların ya da en azından bi 600'lük ve üzeri nakedi test etme imkanı olmamış olanların bu motor hakkında dedikleri her ne olursa olsun bence çok güzel bir makine...

kesinlikle bu motoru anlamak lazım x-11 var bunun eskisi bi gaza dokunmak bi ruzgara karsı durmak lazım param olsa kesinlikle almak istiycgm bi motor..

Super Moderator
Tam bir CB olmuş işte yine...:cat:
Günümüzde görmeye alıştığımız her tarafından ayrı elektronik, her tarafından ayrı teknoloji fışkıran makineler arasına bir "motosiklet" katmış Honda...

Tamam bir çoğumuzun ilk tercih edeceği model olmayacaktır belki ama varlığı bir kilometre taşıdır...

biri CB mi dedi (((((((((((:) işte 1100 klasigi.. bendeki makinanın biraz modern biraz nostalji versiyonu :mrgreen: CB 1100 cengiz abimin dedigi gibi kullanması çok keyifli bir roadster olarak günümüze uyarlanmış hali .. benim hoşuma gitti dogrusu .. alır binermiyim.. zaten biniyorum :mrgreen::mrgreen:

kesinlikle bu motoru anlamak lazım x-11 var bunun eskisi bi gaza dokunmak bi ruzgara karsı durmak lazım param olsa kesinlikle almak istiycgm bi motor..

takas düşünürmüsün ??.. eger anlaiırsak özelden mesaj atarmısın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar