Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
77 km lik kullanim sonunda, guzel bir yakit tuketim degeri yakalamisim. 80-90i gecmedim(istanbul trafik akis hizi) 7 bin deviri gecmedim, normal keyifli bir kullanim yaptim.

[url=https://www.hizliresim.com/f42ukfn][url]https://i.hizliresim.com/f42ukfn.jpg[/url][/url]

Şehir içi 2,7 çok iyi bir değer. Gerçi İstanbul, şehir içi sayılır mı tam bilemedim. Ben uzun yolda 2.8 lt'yi 6000-6500 devir, 6. vites, 90-95 km/s hızla gördüm bir süre için. Sonra dayanamadım o hızlara tabi. 3-3.5 arası ortalama benim için yeterli.

❤️Honda❤️;4695434' Alıntı:
Amatorluk yapma,sehir icinde 250 cc den az yakar demedim.uzun yolda kafa kafaya geliriz ama.

O karma tüketim değil mi yani? Ulan benim motorum %98 şehir içinde kullanılıyor. Hile yapıyorsun!.. ::11122::

Motosikleti
Honda CB125F
6 ay ve 6000 KM muhabbeti bu motoru alan ama ailesi kullanmasına izin vermediği için bayi fiyatı üzerinde satan arkadaşları da etkiliyor mu?

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Evet İkinci el kara taşıtı ticaretiyle iştigal edenler, otomobil ve arazi taşıtlarının ibaresi var.

Bu kanun al-satçı vatandaşlar için geçerli değil. Galeriler için geçerli.
İkinci fıkrada da eger galeri kendi adına 15.08.2022 den önce tescil edilen bir aracı varsa onu 15.09.2022 ye kadar satabilir, o tarihten sonra için satmak 6 ay / 6000km bekleyecek diyor.

Eger uygulamada is sıkı tutulur, yasa hakkiyla pratige gecerse, guzel.

Yalniz benim kafama takilan birsey var. Bu yasa ile, devlet oto-galericiligi hukumsuz kiliyor.

Oto galericilik.meslekmidir, yoksa mucadele edilmesi gereken zararli bir olusummudur. Bunun ayrimini yapmalari gerek once.

Bu yönden dusununce bi enterasan geliyor.

Bütün galericiler motosiklet piyasasına çullanacak artık. Gardınızı alın, uçuşa geçiyoruz

Bütün galericiler motosiklet piyasasına çullanacak artık. Gardınızı alın, uçuşa geçiyoruz ��

Muayyer, temizlik boyali, degisensiz boyasiz ama agir hasar kayitli, şase ve podyelerde birsey yok.

Bu arada podye nedir bilen varmi? Bir kisi yazinca moda oluyor herkes podye assa podye yukari podye nedir amk? (acik mert korkusuz)

Motosikleti
Honda CB125F
Muayyer, temizlik boyali, degisensiz boyasiz ama agir hasar kayitli, şase ve podyelerde birsey yok.

Bu arada podye nedir bilen varmi? Bir kisi yazinca moda oluyor herkes podye assa podye yukari podye nedir amk? (acik mert korkusuz)

Bu fotodaki parçadır kendisi.
Ana şase parçası olduğu için değer kaybı hesaplamasında gayet kıymetlidir mesela.
Amortisör kulesi bağlanıyor bu parçaya.

bbmbol2.jpg
[/url][/IMG]

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bayadır adam akıllı temizlemiyordum. Grenaj temizliği ve zincir bakımı sonrası.

Arkadaşlar ben de önümüzdeki ayın başında aranıza katılıyorum.
Yan korumalar, çanta, cam vs epey aksesuar da satın aldım.
Tavsiyeleriniz benim için çok önemli. İlk motorum olacak (geçen seneki 1 ay süren 50lik maceramı saymazsam).

Aramızda çantayla kullanan var mı? 37 lt almayı düşünüyorum.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Youtubeda motorsuz olmaz diye bir kanal var canta takmıstı bir bakın isterseniz

Honda altı üstü şuna bir grenaj taksa cbr diye satar pek çok kişide alır güzel para yapar bir avuç plastikten ..

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Honda altı üstü şuna bir grenaj taksa cbr diye satar pek çok kişide alır güzel para yapar bir avuç plastikten ..

Bajaj pulsar serisi ve yamahada mt 25 r 25 misali o kadar haklı bir sitemdesiniz ki. Ama honda bildiğiniz honda amaan ne ugrasacagım diyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar