honda CB 125 ile 2100km lik gezim [fotoğraflı]

honda cb 125 motorumla Kayseri den Çanakkale ye yaptığım gezinin fotoğraflarıdır.

Bende yaptığım gezilerde foto çekmek yerine, keyif alarak anı yaşamayı tercih ederim. Ama hani bi kaç foto daha olaydı fena olmazdı :flower:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Bende yaptığım gezilerde foto çekmek yerine, keyif alarak anı yaşamayı tercih ederim. Ama hani bi kaç foto daha olaydı fena olmazdı :flower:

evet bende bu dertten muzdaribim birazda..

10.000 km lik yola çıksam belki 10 tane resim çekerim oda zorla :)

kaç kere geziye çıktım daha bir kere buraya başlık açamadım :)

arkadaşlar resimlerini çeksinler ki güzel ülkemizi tanıyalım.

Her uzun yola çıkışımda makinanın pillerini şarj ederim sonra hiç kullanmadan geri getiririm :) çok nadir fotoğraf çekerim aslında bol bol fotoğraf çekip bi arşiv veya albüm şeklinde toparlamak şart

Abi titresim nasil bende cb125 almayi dusunuyorum birde stabil kacla gidiyor

Abi titresim nasil bende cb125 almayi dusunuyorum birde stabil kacla gidiyor

titreşim 80 den sonra rahatsız ediyor. mola vermeden 160 km gidebildim. max hızı çok fazla denemedim. ama 100-105 anca yapıyor. genelde 80 i geçmedim. şunu belirtmek isterim, hız için motor alacaksanız bu motoru almayın. yakıt yönü mükemmel sehir içi dışı benim motor yaklaşık 450 km de yedeğe geçiyor. koltuk maalesef berbat.

güzel gezi tebrikler.yol notlarınıda almak isteriz ne zaman çıktın, kaçta vardın ,nerde konakladın, mesela....

güzel gezi tebrikler.yol notlarınıda almak isteriz ne zaman çıktın, kaçta vardın ,nerde konakladın, mesela....

8 eylül pazar sabah Kayseri den çıktım. akşam 20:30 gibi eskişehirde çadırda kaldım.9 eylül sabah yola çıktım 15:30 gibi çanakkaledeydim akşam Anafartalar otelde(55 tl) kaldım sabah feribotla karşıya geçtim şehitlik çok geniş ama 30 km abideye kadar gittim tekrar dönüş yoluna geçtim akşam 20:30 gibi bursa daydım. öz hayat otelinde(60 tl) kaldım. sabah yola çıktım akşam ankarada akraba da kaldım. 12 eylülde kayserideydim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125cc motorla 2100km iyi gezmişsin tebrikler.depon baya bi çizilmiş keşke depo kılıfı kullansaydın.:bestmt:

yanına hiçbirşey almamış :)
Emanet bi halde git gel :)
biz 200-300 km lik gezilerde bile lastik tamiri, anahtar seti.. hepsini alırım :)

honda markasının insana verdiği özgüven bu olsa gerek:cherry:

gecen hafta benim cross la 400 km lik gezi yaptım ama ben yanıma alet de lastik tamir malzemeside aldım.

benim ki motora güvensizlik değildi kendime güvenmiyordum,

araziye girince ne zaman ne olacagı belli olmuyor çünkü :mrgreen:

yanına hiçbirşey almamış :)
Emanet bi halde git gel :)
biz 200-300 km lik gezilerde bile lastik tamiri, anahtar seti.. hepsini alırım :)
tekerleklerin iç lastikli olduğunu bildiğim için yanıma lazım olacak pompa yapıştırma malzemeleri ve levye gibi aletleri yanıma aldım pompayı koruma demirine sabitledim. hatta motorda ön farın altında sabitlediğim bir araç kamerası var. her türlü güvenlik ve bir kaza durumunda işe yarayacağını düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------

125cc motorla 2100km iyi gezmişsin tebrikler.depon baya bi çizilmiş keşke depo kılıfı kullansaydın.:bestmt:
depoya taşıdığım küçük çanta zarar verdiği için çantanın temas ettiği yerlere koli bantı yapıştırdım. bir şekilde çıkarılabilir.

tekerine sağlık çok güzel bir gezi olmuş Bende Çanakkaleye motorla gitmek istiyorum ihşalah bize de nasip olur hoşcakal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar