Honda cb 125 f sele alçatma

merhaba forum üyeleri honda 2024 cb 125f aldık kız arkadaşıma fakat selesi biraz yüksek geliyor
sadece parmak ucları yere temas ediyor, ayağa kalkınca ve çok zorlanıyor normal olarak.
biraz araştırma yaptım fakat net sonuç alamadım, biz bu sele alçatma işini çözeceğiz fikri veya tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
iyi forumlar:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
2 cm alçaltma yetmez, boyunu alçaltın
maxresdefault.jpg

Müracaat için nizip cg engine coorporation

Motosikleti
Honda CB125F
Eski çalıştığım şirkette bir kadın yöneticimiz yüksek taban ayakkabı ile kullanırdı motosikleti.
Motoru park edince topcaseden normal ayakkabısını alır yüksek taban ayakkabıyı topcaseye koyardı.

Sele döşemeciler selenin süngerini tıraşlıyorlar, oturuş konforu azalabilir ama 1-2 cm alçalır.
konfor yok olur o şekilde ya günlük 100km civarı sürüş yapıyor :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 cm alçaltma yetmez, boyunu alçaltın
maxresdefault.jpg

Müracaat için nizip cg engine coorporation
hahahah fenaymış

Arka amortisörde ayar varsa yumuşak kademeye alarak motosikletin biraz daha çökmesini sağlayabilirsiniz.
teşekkürler bakayım ona

Eski çalıştığım şirkette bir kadın yöneticimiz yüksek taban ayakkabı ile kullanırdı motosikleti.
Motoru park edince topcaseden normal ayakkabısını alır yüksek taban ayakkabıyı topcaseye koyardı.
mantıklı geldi değerlendireceğiz teşekkürler

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
erensel' Alıntı:

mantıklı geldi değerlendireceğiz teşekkürler
kesinlikle önermiyorum. tamam, hanım kardeşlerimiz yüksek tabanlı ayakkabılarla her nasılsa dengeli yürüyebiliyor olsalar da kalın tabanın yol açabileceği çok daha ciddi sorunlar olabilir. pedallara erişim gibi...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim de aynı sorunum var gibi. xmax duruyor, hanıma vereyim o sürsün diyeceğim ama xmax yüksek bir motor, sürebilir mi ki diyorum bir yandan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar