Merhabalar.
Bende de TCX X-Square bot var ve sıkıntı olduğundan dolayı vites pedalını bir diş yukarı aldırttım çok rahatladım. Kısacası evet ayarlı. Ben GPS de en fazla 96 gördüm bu arada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Arkadaşlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle Foruma ne yazık ki pek sık giremiyorum. Benim şöyle bir (birkaç)sorunum var. Vites göstergesi vites boşta iken 1. ve 2. vites birlikte yanıyor. Ayrıca yeşil Boş (N)lambası 2. viteste de boştaki yandığına göre daha sönük olmasına rağmen hala yanıyor. 3. vitese attığımda sönüyor ancak. Sıkıntı ne ,fikri olan veya daha önce yaşamış olan var mı acaba?
Ayrıca geçen gün ön lastiğe hava basmaya gittim, elimle ön lastiği çevirmeye çalıştığımda 1 tur bile dönmediğini farkettim. Tamirciye götürdüm balatanın olduğu kısmı söküp sprey sıktı. Çevirdiğinde normal dönüyordu. Ancak daha sonra tekrar eski haline dönüyor.Ön Lastik olduğundan dolayı korktum açıkçası. Tamirci Diskin yamuk olabileceğini söylüyor ama hiç mantıklı değil. Çünkü Sprey sıktıktan sonra gayet güzel dönüyor. Servise de gitmek istemiyorum açıkçası. Malum Servislerin tuzlu faturaları can yakıcı.