Orkut selam. Öncelikle geçmiş olsun. İnşaallah sende bir sıkıntı olmamıştır. Aynı durum bende de oluyor. Anlıyacağın şaseden kaynaklanan bir durum değil. Çizgiler yapı itibari ile pürüzsüz bir yüzeye sahipler hatta bazıları ışık vurduğunda parlayan cinsten olduğundan daha kaygan olabiliyorlar bu yüzden ince lastikler yani motosikletler için bir risk teşkil ediyorlar. Virajlarda yatarken ya da yolda firen yapacaksan bu çizgiler üzerinde kesinlikle yapma. Birde yol ıslaksa hiç şansın olmaz. Benim fikrim lastikleri uygun bir lastikle değiştirirsek nisbeten bu hareketleri biraz azaltabiliriz. Orjinal lastikler desen olarak uygun değiller sanırım.
Depoyu tutan tek vida var, seleyi kaldırınca hemen görebilirsin, ön taraflarında başka vidalar yoktu sanırım, şasiye geçmeli olarak tasarlamışlar.İyi günler depo çok sallanıyor gibime geliyor nasıl halledebilirim vidaları falan nerde bunun
cb ile 20bin km üstü michelin pilot street ile gittim ve hala kenda'lardan iyiydiler, tavsiye ederim.
debriaj teli için çeşitli yağlar var satın alabilirsiniz, yada gidin bi motorcuya hallediversin, çok sık yağlanan bişey değil sonuçta ve belki ücret bile almazlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------
Depoyu tutan tek vida var, seleyi kaldırınca hemen görebilirsin, ön taraflarında başka vidalar yoktu sanırım, şasiye geçmeli olarak tasarlamışlar.
depo zaten dururkende elinle azıcık yoklayınca oynama yapar, normal yani o durum.
Kusuruma bakma ama bu durumda "geçmişolsun" demekten başka hiçbirşey gerçekçi olmayacak reverse
Herşeye rağmen içindeki farklı birşey denemek isteğini çok iyi anlıyorum, zaman zaman bastırılamaz oluyor ve kontrolü ele alıyor :mrgreen:
CB' nin doğuşundan bugüne hakkıyla kullananlardansın. Büyük çoğunluğumuz bahsettiğim duyguya sebepsiz yere çok erken kapılıp gitmiştik.
Senin için hayırlısı neyse öyle olsun, yeni tecrubelerini bizlerle de paylaş![]()
Kimse öyle birşey yapmaz, ama yardımcı olmaya çalışırız.Her seferinde vurguluyorum Servis elemanları 1 litre yağ koyuyor ezbere.Bu şartlarda 1/5 fazla yağ konan motor bu şikayetleri gösterir.
Zaten bu ezber iş bu motorun tüm prestijini yedi, yoksa memnun olan çok
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Tabi biz yardımcı oluruz.Sorarız ne kadar yağ koydunuz? nasıl oldu.Ama kişiler bu yardım çabalarına aldırmadan 15 dk içinde 5-6 konuda aynı anda motosikleti karalıyorsa, pek aldırış etmeyebilriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Volkan Bey bugün üye olmuş, modeli karalamış ve offline olmuş.Bir foroğraf paylaşsınlar bizde görelim şu yağ kaçırmayı.
Öncelikle Merhaba, Foruma sadece bilgi paylaşmak için 2013'de kaydolmuştum buradan Volkan Bey yorum yazmak için kaydolmuş sonra offline olmuş diyen arkadaşa sesleniyorum başka ne için kaydolacaktım böyle bir forumun varlığından haberim yok araştırıken buldum. Şu anda Bu CB 125 olan motoru yasal haklarımı kullanarak geri iade etmiş bulunuyorum. Kullanan arkadaşlarada bir an önce vazgeçmelerini tavsiye ediyorum beş para etmez bir motor. Yasal haklarını kullanmak isteyen arkadaşlara emsal kararları ve mahkeme aşamalarıyla ilgili yardımcı olabilirm PM atabilirsiniz. Saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:45 ----------
Öncelikle Merhaba, Foruma sadece bilgi paylaşmak için 2013'de kaydolmuştum buradan Volkan Bey yorum yazmak için kaydolmuş sonra offline olmuş diyen arkadaşa sesleniyorum başka ne için kaydolacaktım böyle bir forumun varlığından haberim yok araştırıken buldum. Şu anda Bu CB 125 olan motoru yasal haklarımı kullanarak geri iade etmiş bulunuyorum. Kullanan arkadaşlarada bir an önce vazgeçmelerini tavsiye ediyorum beş para etmez bir motor. Yasal haklarını kullanmak isteyen arkadaşlara emsal kararları ve mahkeme aşamalarıyla ilgili yardımcı olabilirm PM atabilirsiniz. Saygılar
ben gecen sene ocak ayında kredı cekerek almıstım cb'mı bu sene son taksıtını oduyorum ve borc kapanacak motorumla cıddı bır kaza gecırdım ama herseyını servısıne yaptırdım orjınal parcalar bakımlarım tıkır tıkır yaptırdım dag tas demeden gezdım bır kere benı mahcup etmedı bence motor u nasıl gormek ıstersen oyle yorum yaparsın benım gozumde cok ıdeal bır motor..! aldıkları para helal olsun![]()