- Motosikleti
- SuZan
o devir göstergesi varya.. seneye yok....neden bukadar çok benziyorlar?
http://www.motoran.com.tr/urun/cbs-150-balancer/
devir göstergesi ve 25cc daha fazlası var !!
o devir göstergesi varya.. seneye yok....neden bukadar çok benziyorlar?
http://www.motoran.com.tr/urun/cbs-150-balancer/
devir göstergesi ve 25cc daha fazlası var !!
çok şanssız değilsen hiç sorun yaşamassın, yakışı ve gidişi gayet iyidir. fakat 3bin tl 2.el 2013 model bir cb görmedim henüz.cb 125e almayı planlıyorum, 3bin tl cıvarı 2013 varmı tanıdık ? memnunmusunuz genel olarak motordan? vitesliye geçiş için düşünüyorum, bu yüzden ikinci el, 1 sene kadar kullanacağım birtane arıyorumgeçen sayfalarda yağ sızdırma vs gibi sıkıntılar grdüm, gerçekmidir??
![]()
Aynen kesin çizer, dizliklerin üzerine depoya değdiği kısımlarada yapıştırabilirsiniz bişeyler ben öyle yapmıştım tık yoktu 8000km, motosikletimi alan arkadaşla 2 hafta sonra mı ne görüştüm depoya denk gelen yerler çizik içindeydi :/
Bence yağı değiştirmesin çünkü rodaj yağı özelliği farklı bir yağ ve 1000 km kadar bence o yağ işini yapmalı güzelce, zaten ne kalmış şunun şurasında
Birde depoya bişey yapıştıracaksanız, reklamcılarda falan oluyor ya damla çıkartma (şeffaf), 7-8cm lik yuvarlak damla çıkartma alabilirsiniz, ozaman hem dizlerde fren yapınca kayma da olmaz rahat tutunur depoya![]()
bekliyoruz video foto
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------
sizin hesabınızdan yüklenmis bir video buldum. bu mu?
http://www.youtube.com/watch?v=xJ3KbEcNLck
bende suan işteyim emekçilere selam olsun20:30 / 08:30 calısıyoruz
video'ya gelince değişik olmuş
yakıt artacaktır zevk meselesi tabi
![]()
Lanet olsun vardiya sistemini bulana
Kolay gelsinYakit konusunda cok degisecegini sanmiyorum zaten az yakiyor CB,varsin biraz artsin.Fark edilme konusunds cok basarili. Mesela 70 km ile soldan giden araca eskiden arkadan yaklastgmda beni fark etmiyordu, sellektor korna yapinca uyuz olup yolvermiyordu.simdi darrrrrrrr diye kicina yapisinca ne geldigini anlamadan yol veriyolar ve ozellikle kaldirim fobisi olan yayalar uzerinde cok etkili. Bakalim zamanla artilarini ekserini gorucem tabi fabrikadan vakit ve mecal kalirsa
![]()
cbf150 den sonra açık performanslı egzozlu gv250 ye binince gercekten egzoz sesinin farkedilirlik konusunda ne kadar yararı oldugunu farketmıstım. gv'yi aldığımın ertesi sabahı 1200 km yola gittim. uzun yolda baş ağrısınında farkedilirliğini yaşamıstım![]()
Beyler benim egzoz on numara oldu
Oha :thumleft:
Çok güzel olmuş harbi ya, çekişe etkisi videodan bile net anlaşılıyor, ben böyle bir fark inan beklemiyordum :sunny:
Şekli şemali detaylı videoları iyice merak ettim şimdi :mrgreen:
Hayırlı olsun Serkan, yakışırr :cherry:
Arka fren boyasını halletmek nedir :sunny:
O bu değilde hakkaten umduğumun üstünde sesi ve çekiş gidiş rahatlatması :thumleft:
Yoksa biliosun boşa para vermişsin yazık günah yazarım acımam :queen:
Bidiğin üzere silindirden itibaren yaptirdim. Ara boru fren pedalinin altindan geciyor ve frene basamiyorum![]()
Dolayiyla borunun o kismini isitip ezip arka freni faal hale getirmem gerek.
Bir diğer sıkıntı silindirden itibaren 25cm kadar bir yerin boyasi yandi uctu gittimalum ilk cikis yeri sicaklik fazla.. birde orayi boyamam gerek.
Yolun bu taraflara düşerse gel bir dene, hic CB gibi degil![]()
Yolum düşmesede düşürürz, ayıpsınn :cherry:
Abi o ezme işlemini egzozcu dayıya yaptırsana, uğraşma yani
Boyatmayadabilirdin aslında, kötü durmazdı benceBoyası uçan yeri kendin mi boyayacaksın?
Bende aldım egzoz boyası, sıcak hava olursa çok daha iyi oluyormuş o iş ama yağmur falan var burada şimdilik :/
Saç ile ilgili kelleden operasyon geçirdim, 2 haftadır motosiklete binemiyorum, sigarayı bırak deseler daha kolay ya, motosiklete bağımlı olmuşum resmenale:
Bu boşlukta egzoz falan derken sonuçta yine motosikletimle ilgilenirim diyordum işte ama bu sefer yağmur çamurale:
Brandayı aç biraz izle kapat ta olmuyor, daha kötü oluyor insan, yerim kaskını diyesim gelir diye korkumdan (kendimle çelişirim, kasksız bineceğime hiç binmem)
sabah akşam başımı çevirip geçiyorum yanından, fena durumdayım anlatamam :mrgreen::queen:
Bu kadar dibe batmışken psikolojim senin egzozun sesi var ya ne güzel geldi, sevaba girdin sevaba :cherry: