Bunu gördüğümde ilk aklıma gelen şeyi kullanıcısına sorayım.Allah korusunda ya motosiklet yana kayarsa, elimizi nasıl çıkartıyoruz?Buradakiler dirseğine kadar takıyorda

On numara icat
Benim için nasıl göründüğünün pek önemi yok, kurye gibi görünmesinden şikayetim yok, mesela: diz örtüsü kullanıyorum, bazı arkadaşlar ne bu böyle kurye gibi diyorlar ama takmıyorum çünkü çok faydalı ve o yüzden herkese tavsiye ediyorum. Burada ayak ıslanması için o kadar yazışma oldu tavsiyeler görüşler oldu ben en iyisi diz örtüsü dedim kimse ciddiye almadı.
Bunu ne için yazıyorum, Murat arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, acil bir durumda elimizi onun içinden nasıl çıkartırız Allah aşkına. O yüzden elim donsada kullanmayı denemem.
El üşümesi ile ilgili elcik ısıtma düşündüğünü söyleyen oldu, sanırım Ferdinand dı. Benim bu konuda bir tecrübem oldu. CB den önce Kymco People S200 kulanıyordum. Elcik ısıtma aldım, taktırdım, hemde iyisinden 3-4 yıl önce 160 TL verdim, 25 tl de taktırmak için verdim. Şunu söyleyeyim 150-200 cc altı motorların aküsü elcik ısıtmayı kaldırmıyor. Taktırdım kullanmaya başladım, problem çıkmasa süperdi, elleri güzel ısıtıyor. Fakat Yola çıktıktan 5 dakika falan sonra otomatik duruyor sonra çalışmıyor vede aküyü bitiriyor. 3 defa akü şarjettirdim çünkü aküyü sömürüyor, baktım olmayacak çıkardım. Çıkardım ama aküde gitti, akü şarj tutmadığı için yenisini almak zorunda kaldım. O yüzden düşünen olursa taktırmadan önce iyice araştırsın, ölçsün biçsin, sonradan birde akü masrafı çıkmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
ya bu kullanma kılavuzunu nerden indirecenm yada nerden bulacam. Orada tam olarak ne yazıyor göremiyorum cepten.
Herhangi bir Honda bayisinden alabilirsin