Selamlar,
tavsiyenize ihtiyacım var. Geçenlerde dolaşırken park etmiş bir cb125e önünde durup arkadaşıma gösteriyordum. Bundan alabilirim diye. Motorun sahibi arkadaş yanımıza geldi. Yaz okulu bitmeye dogru satacagını söyledi. Samsun plakalı motosikleti, olay Ankara'da geçiyor. Km 606 daydı geçen hafta. Gerçi samsundan buraya 420 km yol var, birde rodajda uzun yolmu gitti bilmiyorum, o an aklıma gelipte sormadım. "Rodajı nasıl yapıyorsun,hız yaptın mı, 100'ü gördün mü?" dedim. Oda bana "100 yapıyormu bu ya, 80'i geçmedim" dedi. Zinciri yaglamış, aşagıda bi yerler ve arka jant yaglı, zincirde biraz toz topraktı.
Motora güvenmek yada güvenmemek konusunda tereddütlerim var. Motor şu anda 800-900 olmuştur belkide. Hiçbir aksesuar takılmamış. Sizce bu motora ölücü olmayacağım, hem onun hem benim içime sinecek ne fiyat teklif edebilirim. Plaka'yı Ankara yapmak istesem masrafım ne olur, Samsun plakası ile Ankara'da kullansam ne olur. Siz kendi oturdugunuz yerin plakası dışında bir plaka ile kullanmaya devam eder miydiniz?
Bir de motorun yanında bana ne vermesi lazım? Kaç anahtar, kitapçık vs.?
Birden fazla soru sordum. Okumak için gösterdiginiz sabır için teşekkürler. Cevaplayacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürler...