Evet arkadaşlar bu titreşimle ilgili servise gittim normal dedi.Daha sonra bidaha mail attım ve bugün tekrar döndüler ve adam bildiğiniz motorun bütün tasarım aşamalarını acıkladı honda daha önce konfora yönelik motorlar yapıyordu bu motorda tek silindirli gaz verdiğinizde ve hızlanmalarda olan titreşimin hissedilmesine yönelik herangi bir önlem alınmadı isteğe yönelik ama bu titreşimden cok kullanıcımız şikayetci dedi motorun kırank miline ters titreşim yaparak titreşimi kesecek bir mil varmış cbf de, cb de o mil yok ondan dolayı titreşim bu düzeyde dedi bu milide tasarlarken konulaçak yada takılacak bir yer olmadığından bu durumdada takmak motorun tamamını değiştirmek oda yeni bir cb demek ondan dolayı cok üzülerek birşey yapamıyacaklarını belirttiler biraz daha pisleşip motoru değiştirtsemmi diyorum siz ne dersiniz tüketici mahkemesine kadar gider bu olay
Birde bugün avcılardan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tasi-33litre-kappa-modeli-55tl-89253713/detay linkteki cantayı alıp taktım kibar duruyor fiyatına göre kaliteli biraz kullanayım kalitesiyle ilgili daha detaylı bilgi paylaşımı yaparım.
Fiyatla ilgili paylaşımlarınızda daha benim kadar uygununu görmedim bilgi amaclı paylaşmak isterim motor 3350+ koruma demiri full 170+ plaka ruhsat 146+ sigorta 75+ canta 50+ 2 metre halat kilit ve alarmlı disc kilidi 110+ taksit faizi 120 =4021 tl
Arkadaşlar birde daha öncedende yazdım ama herhangi bir cevap yada yorum yapan olmadı motorun ön tarafından lastik sürtme sesi gibi bir ses geliyor benzer ses gelen yada nerden gelebileceğiyle ilgili yorum yada bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Plakam 16ks331 yollarda görüşme ve selamlaşmak için