Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yurt dışında cb125e lerde headlamp modeli farklı, bence yurtdışındaki modeller çıplak Headlamp ile daha hoş bir görüntüye sahip,
Honda_CB125E_white_naked_motorcycle_medium.jpg

hex

Elzem bir ihtiyac değil devir göstergesi fakat küçük hesaplar peşindeki honda turkiye , ufak ufak çalıyor , bunun birçok ornegi benim cbf de de var , alırsan şimdiden hayırlı olsun

Mondial50tt kardes,
İlk cbf bakmistim ama arada oransal olarak %25 gibi fark olunca cb almak makul geldi isin acigi.
Tek farkin devir gostergesi ve guc oldugunu dusunuyorum tabi. Guvenlik denge gibi unsurlarin esdeger oldugunu varsayiyorum.
Sen ne dersin, benzer diyebilir miyiz?

Mondial50tt kardes,
İlk cbf bakmistim ama arada oransal olarak %25 gibi fark olunca cb almak makul geldi isin acigi.
Tek farkin devir gostergesi ve guc oldugunu dusunuyorum tabi. Guvenlik denge gibi unsurlarin esdeger oldugunu varsayiyorum.
Sen ne dersin, benzer diyebilir miyiz?

Cb 125e benimde alabilecek oldugum motorlar icerisindeydi, özellikle beyazı çok güzel alsaydım beyaz alacaktım zaten , fakat cbf in daha konforlu olduğunu öğrenmem ve gıdondan bağımsız far yapısına birazcık da güç farkı eklenince tercihim cbf oldu , yani cbf i tercih etmemin en büyük sebebleri arasında zevk ve konfor meselesi var , o kadar fiyat farkına deger mı dersen , bu da göreceli bı durum tabi ki

taş devri dönemi ile gelecek yüzyılları sentezleyerek dizayn edilmiş bu motosikletle, motosiklet kullanmayı öğrenmek çok rahat yaw.... Ancak selesinin sertlik derecesinde imal edilmiş zincir olsa motosikleti onunla bağlardım.... Hardox dan da , grade 80, grade 100 çeliktente daha sert ...

taş devri dönemi ile gelecek yüzyılları sentezleyerek dizayn edilmiş bu motosikletle, motosiklet kullanmayı öğrenmek çok rahat yaw.... Ancak selesinin sertlik derecesinde imal edilmiş zincir olsa motosikleti onunla bağlardım.... Hardox dan da , grade 80, grade 100 çeliktente daha sert ...
acaba asya legent in selesi nasıl onunki biraz yumuşaksa sonuçta aynı gibi duruyo değişiklik yapılabilir :cat:

hex

Cb 125e benimde alabilecek oldugum motorlar icerisindeydi, özellikle beyazı çok güzel alsaydım beyaz alacaktım zaten , fakat cbf in daha konforlu olduğunu öğrenmem ve gıdondan bağımsız far yapısına birazcık da güç farkı eklenince tercihim cbf oldu , yani cbf i tercih etmemin en büyük sebebleri arasında zevk ve konfor meselesi var , o kadar fiyat farkına deger mı dersen , bu da göreceli bı durum tabi ki
Tesekkur ederim bilgi icin bu yorum bana oldukca yardimci oldu dogrusu.
İyi cgunlerde kullanman dilegiyle.

acaba asya legent in selesi nasıl onunki biraz yumuşaksa sonuçta aynı gibi duruyo değişiklik yapılabilir :cat:
ehehe bu gidişle cb125e'si eskiyenler asya motordan toplamaya başlayacak parçaları :mrgreen: şu çinliler ne alim adamlar japon markası almış adamın kafasını karıştırıyorlar.

bunda ogrendım racıng bır motora kullanıp gıdon farkı ne anlamak ıstıyorum buyyuk kucuk farkı ?

Çantalı mantalı 3.500'den satıyorum motoru. Artık CB benim için görevini tamamladı sayılır. Z750 vb. bir motorla yoluma devam edebilirim.

S.a Herkeze motordan memnun olmayan varmı acaba ? Yada büyük soorun cıkartan
fiyatı çok uygun arıca peşin fiyatına 12 taksit imkanı var benim daha önce cbf 150 vardı ondan indim şimdi 125ccliğe bindim artıları eksilerine göre daha çok titreşim var sele sert başkada sorun görmedim şimdilik hakimiyet 10 numara çalışması tıkır tıkır çok talı çalışıyor devir yükseldikçe tabiki ses çirkinleşiyor düşük devirde sakin sakin kullanırsa cbf ye göre çok daha az yakıyor hatta yakmıyor dicem inanmazsanız diye demiyorum :)

fiyatı çok uygun arıca peşin fiyatına 12 taksit imkanı var benim daha önce cbf 150 vardı ondan indim şimdi 125ccliğe bindim artıları eksilerine göre daha çok titreşim var sele sert başkada sorun görmedim şimdilik hakimiyet 10 numara çalışması tıkır tıkır çok talı çalışıyor devir yükseldikçe tabiki ses çirkinleşiyor düşük devirde sakin sakin kullanırsa cbf ye göre çok daha az yakıyor hatta yakmıyor dicem inanmazsanız diye demiyorum :)

Oh oh ne güzel inş ilerde kronik sorunu cıkmaz

Çantası da var yanında bu arada. Masraflar dahil 4 bin lirayı aşıyor sıfır almaya kalksan. Ortalama bir fiyat bana kalırsa.

Ne bileyim 0 alsan ruhsat o bu 4000 de motor 2. el abi bak motoru kötülemek değil kusuruma bakma bir saygısızlık yapıyorsam fikrimi sunuyorum en az 1000 lira düşmesi lazım 2. ele geçtiği için satılırsa iyi tabi ama bence alan olmaz abi ondan diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar