Kepez de oturuyorum![]()
Hayırlı olsun...Umarım memnun kalırsın...Benim ilk motosikletim ve çok memnumun....:flower::flower:Tamam bakalım, Kepez ATATÜRK İ.Ö.Okulunda çalışmıştım bir müddet. Memnunsundur herhalde motordan? Ben çok araştırdım, bütçe kısıtlı olunca çin malı alacağına bunu al dedi herkes. aldık bakalım biz de.
Tamam bakalım, Kepez ATATÜRK İ.Ö.Okulunda çalışmıştım bir müddet. Memnunsundur herhalde motordan? Ben çok araştırdım, bütçe kısıtlı olunca çin malı alacağına bunu al dedi herkes. aldık bakalım biz de.
bende bugün satın almış bulunuyorum. ankaradayken işi bitirdim fakat şehirlerarası yolda kameradan mı görüyorlarmış ne yapıyorlarmış polis %100 durduruyor acımada yok otobüsle gönderiyor dedediler bunun üzerine plakayı çıkartıp öyle teslim almaya karar verdim. plakasız şehirlerarası binmek isteyenlere duyurulur.
motor koruma demiri takmışlar ama @reverse arkadaşınki gibi @eralpt ustamın önermediği koruma demirinden takmışlar. söküp takması kolay birşeyse diğerinden taktırayım.
RAMAZAN4877 kırmızı renkte gayet şık...kazasız belasız sürüşler....
teşekkür ederim her gün binme imkanım olmadığı için rodaj aşaması biraz uzun geçecek
Arkadaşlar motorunu satmak isteyenler lütfen burdan mesaj atsın ciddi alıcıyım
Bana da fıtı fıtı gidicek motor lazım. Diğer türlü ister istemez hızlanıyorum. Kendime hakim olamıyorum. Ekonomik oluşu ilgimi çekti zaten, hayırlısı bakalım.Hocam tamam fıtı fıtı yavaş yavaş gidiliyor ama onun keyfide başka... CB125 e yakıt ekonomisi iyi...
bende bugün satın almış bulunuyorum. ankaradayken işi bitirdim fakat şehirlerarası yolda kameradan mı görüyorlarmış ne yapıyorlarmış polis %100 durduruyor acımada yok otobüsle gönderiyor dedediler bunun üzerine plakayı çıkartıp öyle teslim almaya karar verdim. plakasız şehirlerarası binmek isteyenlere duyurulur.
motor koruma demiri takmışlar ama @reverse arkadaşınki gibi @eralpt ustamın önermediği koruma demirinden takmışlar. söküp takması kolay birşeyse diğerinden taktırayım.
RAMAZAN4877 kırmızı renkte gayet şık...kazasız belasız sürüşler....
teşekkür ederim her gün binme imkanım olmadığı için rodaj aşaması biraz uzun geçecek
Bende şimdi şehir dışındayım, sadece hafta sonları binme şansım var...rodaj benimde daha devam ediyor 450 kmde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
acaba o demiri değiştirmek ne kadar zaman alır ? vidayla mı tuttuyorlar ? vidayla ise hemen diğerinden takarlar. eğer çok zaman alacaksa telefon edip o demirin zararlı olduğuna onları izah etmeye çalışıp, değiştirmelerini isteyeceğim.
İsterse 1 saat sürsün değiştirmek, telefon edin değiştirsinler...Parasını alıyorlar değiştirmek zorundalar...Zira görevini yapmayan koru(MA)ma demiri olacağına olmasın...Amaç motosiklete demir takmak değil ki, koruma demiri takmak
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
5.000 km'den raporlar;
-Sele ya yumuşadı ya da alıştım.
-İlk zamanlara göre ivmelenme arttı, daha başarılı sollamalar yapabiliyorum.
-Ayak pegleri çabuk eskidi.
-Motor ısındıktan sonra çalışma sesi değişiyor, traktörümsü bir ses geliyor.
-Yakıt sarfiyatında rodaj dönemine göre bir azalma olmadı. Gazı ne kadar açarsan o kadar yakıyor, 2.6 litreleri de gördüm.
Genel olarak parasını hakediyor, başarılı.
Ben çizme kullanıyorum, motosiklet henüz 450km de, rodaj dönemi habire vites değiştiriyorum ve SOL AYAK PEGİ bariz yıpranmaya başladır:
r:
r:, sağ peg sağlam....
HAYIRLI OLSUN...Kazasız belasız günlere...
İsterse 1 saat sürsün değiştirmek, telefon edin değiştirsinler...Parasını alıyorlar değiştirmek zorundalar...Zira görevini yapmayan koru(MA)ma demiri olacağına olmasın...Amaç motosiklete demir takmak değil ki, koruma demiri takmak![]()
öncelikle teşekkür ederim sağolasın hocam.
yanlış anlaşılma sebebiyle ödeme şekli ve fiyat konusunda problem oldu. koruma demiri için ayrı bir fiyat almadılar. o yüzden arayıpta demiri değiştirin demeye biraz çekiniyorum. oraya gidince yüzyüze konuşup durumu güzelce izah etmek en iyisi sanırım.
Bu arada plakayıda çıkarttım fakat kazık yedim sanırım. İlk girdiğim yere yaptırmakta hata ettim. Tek tek fiyat almalıymışım insanların sözüne güven olmuyor. Harç parası ve diğer masraflar sandığımdan daha düşükmüş gerçi hala net bir rakamı bulamadım
250 lira dedi 240 a zor bağladım. Sigorta 37 lira. Aksigortadan yaptılar. Toplamda 30 lira anca kar ediyoruz abi dedi ama sanırım tamamen yalan söyledi. Aslında sadece dosyayı onlara doldurtup gidip kendim yaptırmalıymışım. Zaten emniyete beraber gittik sıra bekledik. Arada ki fark dosyaları çocuk uzattı memura ben imzaladımZaten işlemleri yaptırıp plakayı almak 40 dakika anca sürdü.