hondaya karşı yazılan kulaktan dolma kötülemeler adına bi elin parmaklarını geçmeyen rakip markaların forumlarını bi 10 ar sayfa gezdim.tencere dibin kara benimki senden kara.marka yazmıycam,motordan ses gelmeler,paslanmalar,rahatsız sürüş pozisyonları,30 binde krank bilyalarının feryadı(yağ eksiltmiyo direk iflas ediyo),ısınınca çalışmamalar,rölantide sorunlar,gösterge arızalarından motor yıkamamalar.daha fazla yazamıycam ama bu nedir arkadaş.bu foruma gelipte kimse atıp tutmasın arkadaş.atıp tutan arkadaşlarıda kendi forum sitelerindeki sorunlarınıda biraz okuyarak görebilirsiniz.bu çok acı bi durum malesef.lütfen yeni başlıycak veya yeni motor alıcak arkadaşları şehir efsanesi şeklinde bilgiler sunmayın.
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:39 ----------
ben honda mükemmeldir demiyorum ama birçok segmentte olduğu gibi bu segmenttede liderdir bu bi kesinlik.bu segmentte en çok kullanılan 6 markanın 4 ü hondadır.cbf 150,cg 125,innova 125 ve tabiki taze kan cb 125 hatta buna birde honda wave 110 u ekliyebiliriz.geriye ne kaldı ybr 125 ve tvs apachi.
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:39 ----------
ben honda mükemmeldir demiyorum ama birçok segmentte olduğu gibi bu segmenttede liderdir bu bi kesinlik.bu segmentte en çok kullanılan 6 markanın 4 ü hondadır.cbf 150,cg 125,innova 125 ve tabiki taze kan cb 125 hatta buna birde honda wave 110 u ekliyebiliriz.geriye ne kaldı ybr 125 ve tvs apachi.