hayırlı olsun...kim tutar seni...biraz deneyim paylaşta bilgimiz olsun bende almayı düşünüyorum...slm millet daha alamadım motoru haftaya salıya hazır olucak antalyaya yaz geldi benim motor daha gelemedi istanbuldan![]()
hayırlı olsun...kim tutar seni...biraz deneyim paylaşta bilgimiz olsun bende almayı düşünüyorum...slm millet daha alamadım motoru haftaya salıya hazır olucak antalyaya yaz geldi benim motor daha gelemedi istanbuldan![]()
yahu o diilde bunun ateşleme sistemi platinli mi cidden ? CDI ünitesi yokmu bu motorda :rendeer:
5.50 dolarlik parca aliciyi etkilemez gene satilir ama 1milyon adette 5.5milyon dolar fazla kar da fena sayilmaz
Hangi torktan bahsediyosun? Tabi benim 96 modelin orjinal torku 9.8 dir 125 cc iken. Ama özel işlemler ve biraz oynaşma sonucu motorum 155 cc. Elektrik aksamı yükseltilmiş,iridyum buji falan filan. Şimdi nasıl geçtiğimi anlamışsınızdır umarımBen onu kastetmiyorum. Bu işlemi yaptıktan sonra bile motor yağı, piston ve krank üzerinde kalır, zaten yağların özelliğinden dolayı kalması da gerekir. Bu miktar da böyle 125 cc 1 litre yağ alan motorlar için az bir miktar değildir. Ama 1 litre yağın yağ değişim süresince 200 - 300 cc'si azalmışsa o zaman yağ yakıyor denebilir ama ben yine de çubuktan bakma taraftarıyım. Çubukta sorun gözükmüyorsa ve motorun yağ ışığı yanmıyorsa (ışık varsa tabi) hiç kiseye sorun olduğunu ispatlayamazsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Kimse Titan'ı kötülemeye çalışmıyor, sadece abartmamak lazım. Bak işte senin yazığın şey buna güzel bir örnek. Nasıl oluyor da sen iki kişi iken, tek kişilik ve senden torku bariz (biraz değil bariz) daha yüksek olan bir motoru yokuş çıkarken yani torkun en çok lazım olduğu yerde geçebiliyorsun ? Hadi onda da iki kişi varken geçsen, iki motor arasında olabilecek ufak teknik farklardan dolayı (dişli oranları, ağırlık gibi) olur diyeceğim de tek kişiye iki kişi mümkün değil. Sana yalan söylüyorsun demiyorum yanlış anlama ama büyük ihtimal yanındaki kişi ya motor kullanmayı bilmiyordu ya da sen hızını alıp gelmiştin o alamamıştı, ya da onun motorunda sorun vardı falan. Yoksa dik bir yokuşun başında durun, birlikte kalkın bakalım ne olacak ?
Ayrıca burada 15 senelik motoru sıfır km, yeni teknoloji br motorlar kıyaslıyoruz, benim itirazım buna. CG ile derdim yok.
Hangi torktan bahsediyosun? Tabi benim 96 modelin orjinal torku 9.8 dir 125 cc iken. Ama özel işlemler ve biraz oynaşma sonucu motorum 155 cc. Elektrik aksamı yükseltilmiş,iridyum buji falan filan. Şimdi nasıl geçtiğimi anlamışsınızdır umarım![]()
E, o zaman neden böyle bir karşılaştırma yaptın ki?Kusura bakma ama biraz saçma olmuş.
tabi ki paylaşırımhayırlı olsun...kim tutar seni...biraz deneyim paylaşta bilgimiz olsun bende almayı düşünüyorum...
2 tane 150 cc karşılaştırmanın nesi saçma anlamadım. Ayrıca 96 model bi titanla gıcır gıcır cbf, ybr vs tokatlamak bi başka oluyoilerdeki ışıklarda bi sana bakıyolar bi motoruna. İlk ışıklardaki duygularıyla sonraki ışıkta duyguları bi başka oluyor.
Evet cg 150 titan oluyor.
modifikasyon sonunda motorunun hacminin 155 cc olduğunu nasıl ölçtün?
evet çok düşündüm, zaman kaybı olur mu diye. ustana selamlar, iyi iş çıkartmış. sen de kazasız belasız güzel günlerde kullan.