Merhaba arkadaşlar daha 1000 km mi dolduramadım :mrgreen: Motorum şu an 820 km de...
Hafta sonu canım çok sıkıldı ve deneme maksatlı çıktım otobana en son görebildiği hız 110 km bence gayet iyi motor zamanla açılacak 120 km hızları görebilir diye düşünüyorum...Sabit 90 km hız ile sakin sakin tatlı tatlı seyahat edilebilir Titreşim var ama rahatsız etmedi açıkcası ...Yakıtı hakikaten kokluyor hani kullanıma bağlı olarak 100 km de 2 lt ila 2,5 lt arasında bir tüketim mevcut...
Açıkcası motorumdan memnunum Yakıt ekonomisi açıkcası benim için önemli hız olarak da şehir içi gayet tatmin edici şehirlerarası tatmin olmakta insanın sabrı ile alakalı 90 sabit hız giderim dersen keyifli yok o hız bana yetmez dersen keyif vermez...
Birde tamam bana da motorum yakışıklı gelmiyor ama acayip ilgi çekiyor anlamadım gitti mahallenin çoluğu çocuğu ne zaman eve gelsem hepsi tepemde :mrgreen: ağbi kaç basıyor ağbi çok güzelmiş ağbi sen yarışçımısın kılık kıyafeti gören nedense öyle sanıyor :bounce:
Tipsiz falanda olsa ben cb 125 e mi seviyorum bedavaya geziyoruz trafiğe takılmıyoruz aralardan geçmek acayip kolay daha ne isterim ki...
Vites göstergeside iyi ki var ben gibi acemi sürücülere muhakkak şart hani normalde çok vites göstergesine bakmam ancak bazen kaçıncı viteste olduğumu unutuyorum kafadan uçup gidiyor o zaman baya işe yarıyor...
Hani kötüleyen çok yok efendim tipsiz yok efendim devir saati yok yok efendim şöyle böyle...Ağbi kullanmadan bilemezsin...Önce gel kullan ondan sonra kötüleyeceksen kötüle...Adam daha motoru gerçekte görmeden netten gördüğü resimler üzerinden yorum yapıyor...
Bu arada sahibinden.com ilanlarına baktımda bizim motorun 2. el piyasası ne öyle ya sıfırından daha pahalı satılan 2. el motorlar :sunny:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-satlik-2012-honda-cb125e-88385053/detay
bir de bu nedir ya plakalık iptal aynalar iptal sonra apaçi diyoruz kızıyorlar :jocolor:
---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:29 ----------
asya motordan sonra motoran da bizim motorun çakmasını çıkarmış...Bizim motorların adı iyice çinliye çıkar artık :jocolor:
http://www.motoran.com.tr/urun/cbs-150-balancer/