Honda c 90

innova 125 iyidir diyosunuz yani? hocam ben aldım mı bi daha ebedi gidecek bana sorun çıkarmayacak zırt pırt parçası da kolay bulunacak. öyle hız mız falan için değil yani. ayağımı yerden kessin yeter.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

hocam peki ANF 125 INNOVA MI? INNOVA 125 MI? YOKSA WAWE Mİ? BUNLAR HONDA İÇİN. bir de yamaha nın crypton var ona çok iyi diyorlar bunlardan hangisini tercih edersin en iyisi en kullanışlısı hangisidir sizce?

innova 125 iyidir diyosunuz yani? hocam ben aldım mı bi daha ebedi gidecek bana sorun çıkarmayacak zırt pırt parçası da kolay bulunacak. öyle hız mız falan için değil yani. ayağımı yerden kessin yeter.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

hocam peki ANF 125 INNOVA MI? INNOVA 125 MI? YOKSA WAWE Mİ? BUNLAR HONDA İÇİN. bir de yamaha nın crypton var ona çok iyi diyorlar bunlardan hangisini tercih edersin en iyisi en kullanışlısı hangisidir sizce?

anf 125 zaten innova. 125 i modelini al 0 kilometre seni 20 sene rahat götürür gerisi boş ..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeş özel mesaj atmışsın bana.. fakat konunu şimdi gördüm

ben c90 uzun zaman kullandım fakat 2007-08 arası kendime bitane aldım (memleketten getirttim) çok temizdi bendeki bende biraz baktım bindim sonra büyük bir hata yaparak o güzelim motoru sattım
(2500tl) sonra çok pişman oldum benimkinin temizliğinde olanlar 4000tl üzerinde fiyat çekiyorlar ama ne olursa olsun satılacak motor değildir

bu motoru alırsan asla pişman olmazsın tabi aşırı bir hatası arızası yoksa bunlar evladiyelik motorlar burada c90 nı anlatmam saçma olur kullanan bilir ve şunu bil asla yanlış makinanın peşinde değilsin alırsan pişman olmazsın ama dediğin fiyat aralığında nasıl bulursun bilemiyorum ama senin için araştırabilirim tek engel başka memlekette olması olur gidip almak sana kalır :cat:

benim eski c90

goruntu0532uf8.jpg

çok teşekkür ederim ben unuttum bu sayfayı da o yüzden :)hiç kendime özel motorum olmadı ama motor sohbetlerine çok katıldım.Çok çeşit motor kullandım.Çok motor ustasıyla tanıştım konuştum.Hepsinin ama hepsinin dediği tek bir motor vardı.O da HONDA C SERİSİ.Yani C 50,C 70,C 90 gibi. hepsinin namını çok duydum. Ve dedim ki benim motorum c 90 olacak arkadaş. mutlaka ama mutlaka alıcam bir tane kafaya koydum yani. En son 4 ay önce 20,000'de izmir'den bi tane buldum.çok temiz hemde 1,300'e. adam motoru sahibinden.com'a koymuş yurtdışına seyahate gitmiş. bir hafta boyunca hergün aradım açan yok. İzmir'den bi arkadaşa git bak fotolardaki gibi ise para yollar al hemen dedim. Adam izmir'e dönüp işine gittiği gibi kapmışlar motoru birkaç saat önce. Bu olaydan daha fazla yaklaşamadım C 90'ımı almaya :salut: :salut: :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 ----------

hocam benim gidip alma görme getirtme gibi imkanım çok. sadece makina bulamıyorum... :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar