ya motorun kralı bu işte ya bu

2009'da tam ayını hatırlayamayacağım 60 milyonuncu c 90 satıldı inanılacak gibi değil. hocam amerikadan getirtmeyi düşündüm. çok uygun fiyatlara harika motorlar buldum. (ebay sitesinden) ancak bizim kanunlarımız

r: gümrükten geçişte acayip bir fiyat koyuyor. kendimden örnek vereyim. turkuaz rengi bir c 80 buldum 500 $ üstelik 7,800 mil'de yani yaklaşık 10,000 km. adamal her konuda anlaştım.güzel ülkeme gemi yoluyla gelecekti ki,

ale: gidip belediyeye sorduğumda gümrükte kalır yada geri gönderilir dedi. illa da kullanmak istersem ruhsat 2 katı,plaka 2 katı, gümrükten geçiş ücretinede 800 tl dediler. lanet olsun dedim bıraktım. ah ah...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
arkadaşlar size ebay'ı tavsiye ederim. beğenip te alamamak için. bakıp bakıp iç geçirmek için. ve FİYATLARI GÖRÜPTE ŞOK OLMAK İÇİN...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------
ARKADAŞLAR ŞU NASIL?:mrgreen:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1962...ewItemQQptZUS_motorcycles?hash=item23058ac358