Honda Beat VS Kymco Agility City 125

Arkadaslar ben bu iki model arasında kaldım tamam hondanın kalitesi tartısılmaz ama kymconun dakalitesi hic fena deil sıfır km fiyatlarına bakınca bence beat bence o fiyatı haketmiyor kymconun motoru daha performanslı ve tasarımı cok guzel ikisi arasında kaldım sizce ne yapmalıyım ???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 ----------

arkadaslar yokmu bi yardımcı olacak

Hondanın lansman maliyetleri yüksek, Fiyatlar da. Kymco uygunsa alabilirsin. İşçiliği ve Malzemesi oldukça kaliteli.

Hiç düşünme kymcoyu sana çok rahat tavsiye edebilirim.:rendeer:

kyomco city ise tadından yenmez :) ama beatte seni hiç bir zaman yarı yolda bırakmaz bundan emin olabilirsin sadece yolda işkence çekersin :p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kusura bakma ama yersiz bir kıyas olmuş tek benzer yanları scooter olmaları fiyatları yakında olsa agility city almaya binmeye değer:cat: her nekadar beat kadar kaliteli ve yumuşak olmasada

anladım arkadaslar bende biliyorum agility city daha iyi bu karsılastırmada bende onu istiyorum gorunus performans kalite icin ama gelgelelim bunu ev halkına kabul ettirmede tutturdular honda diye ne yapcam bilmiyorum nasıl razı edicem ne anlatacağım:pale::pale::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar