honda beat uzunyol

arkadaşlar yaşım 17 motorum honda beat 2008 model 19.000'de motorumla uzun yol yapmak istiyorum yani gidiş dönüş 600 km civarı izmir.çeşme'den - uşak'a gidip gelmeyi düşünüyorum ' daha önceden mondial scooter'i 10.000 km kulladım sizce gitmelimiyim yazın haziran sonu gibi motor şişme yaparmı? aksiyon olsun :queen::pl::cherry:

Ben de o sıcakta usak'a gelip n'apicaksin diyorum :)

2003 model bende var ilk sahibiyim halada keyifle kullanıyorum 100 km kesintisiz yol gittim gık demedi yaz sıcağında ama yorucu oluyor arada mola vermekte fayda var yola çıkmadan bakım yaptırman gerekliyse ihmal etme yol hali muhtemel gerekli olabilecek malzemelerini yanında bulundur güvenli şürüşler

genel kontroller ve bakimini yaptir cik. insanlar bisikletle dunya turu yapıyor.

teşekkürler aynen bakımları yapdırmadan çıkmam zaten yola senin lastikler dubleks mi ? ben dubleks takdırmayı düşünüyorum olur mu peki bilgin varmı ?

100 cc 10 inç lastikli bir scooter. arada mola verirsin gidersin. düz yolda rüzgar karşıdan esmiyorsa 80 km maksimum hızda gidersin, bayırlarda 30 km hıza kadar düşersin. motosiklet gider fakat sizin için yorucu bir yolculuk olacaktır.

Genç bir insan için yorucu olmaz sanırsam , bu arada umarım ehliyetiniz vardır !.

İzmir İl Temsilcisi
kamyonlarla savaşırsın bence gitme derim :/ + uzun yolda rüzgar çok olur yani açık alan oldugu için honda beat ilede rüzgarla baş etmen çok zor olacak ilk 100km zevkli fakat ilerleyen dakikalar can sıkıcı olabilir.

kamyonların arkasına çok yanaşmamanı takip mesafeni korumanı o motorla kamyon makaslarına cıkmamanı öneririm.

stabil hızın 70 olmalı bence motorun yorulmaması için.

ortalama hızın 70-80 olacaktır. Beatler 80 i geçmez fazla. Fakat gidersin. Geze geze , 100-150 kmde bir durursan , güzel manzara bulunca durursan , sırt desteği için arkana çanta vs koyarsan , ekipmanların iyi olup , yoldaki çukur , diken ,çivi , tel vs bakarsan gidersin. Kamyon ve otobüslere yanaşma, araçlarlada aranda mesafe olsun teker hizasından git ani frende arkalarına dalma. sağdaki düşük banketten gitme kuma kaptırırsın , adam gibi sağ şeridinden ve yolun ortasından git, seni sollamak isteyen sollasın... ve uzun yol İllaki yorar. araba ile bile olsun yorar. yalnız 600 km yolu 2 günde gitmekte fayda var. yada sabahtan ezanla çık (Sabah ezanı) akşama ulaşırsın umarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar