honda beat mi cbr 125 lik mi??kafam karıştı valla

hafta sonu motoruma kavuşucam derken...kafam karıştı.şimdi söleyin hangisini alayım:silent::):silent:

:silent: ikiside birbirinden farklı türler.. sen kendini hangisine yakın hissediyorsan o olsun derim.. başladığın yolun geleceğine bir bak cbr1000RR mı kullanmak istersin yoksa bir 1000lik burgman ( max scooter)...

:silent: ikiside birbirinden farklı türler.. sen kendini hangisine yakın hissediyorsan o olsun derim.. başladığın yolun geleceğine bir bak cbr1000RR mı kullanmak istersin yoksa bir 1000lik burgman ( max scooter)...

evet biliorum farklı ama ilk nasıl ve neyle başlarsan öle gider diolar.scooter la başlarsam vitesliye zor adapte olurmuşum falan işte:)

Bütün suç bende :queen::queen: Düşüncemi biliyorsun İpoş :cherry: :)

cbr 125 tabiki aklın hiç karışmasın.sen bunla başla iyice pişersin.motor cok kaliteli.cbr 125 topicindende bu motrla ilgili hertürlü bilgiye ulaşabilirsin:cat:

bana sorsan bir cruiser al derim en babasından dragstar 1300lük :D
ama iş sen olunca ve kafan karışık olunca ve bir bayan olunca cbr daha iyi olur sanki. istanbulda ve avrupada çoğu bayan'ın bütük motor tercihinin race olduğununu biliyorum.... o yüzden cbr 125 senin için iyi bir başlangıç olur....
tatile falan çıkarsan ordaki bir yerden bir beat kiralar gezersin.. tın tın tın :p

:cyclopsan sukıtır mı?race mi?race mi?sukıtır mı?
seçmek o kadar da zor olmasa gerek:mrgreen: biri hızlı,biri daha yavaş.
kalite olarak ikisede honda güvencesinde,ama tercih senin.
cebere bence güzel bi motor,yakışır:cat:
ilerde büyük motorlar kullanmak istiyorsan cbr almak daha mantıklı gözüküyo:bounce:

ikisininde üstüne bi otur dene...hangisine hakim olacağını düşünüyosan onu al derim...

hatta imkanın varsa başlangıç için 250 GT-R ( hyosung) tavsiye edebilirim..
nedenine gelecek olursa istersen çok uysal istersen çok hırçın ( 250 sınıfı bir race için ideal bir seçim olur diye düşünüyorm) ayrıca 250 lik bir alet seni 2-3 sene idare eder..... ( eklemeden edemeyeceğim. motorun ne olursa olsun korumalarınıda beraber al.. çünkü 2 teker ve 1 de sen olacaksın...başka kimseyi bulamayabilirsin )

Ben o çoğunluğun arasında olmadığıma çok seviniyorum şahsen :bounce:

nedenini sormamın sizin için bir sakıncası yoksa lütfen kısa bir şekilde açıklayabilirmisiniz ?

Son düzenleme:
Bütün suç bende :queen::queen: Düşüncemi biliyorsun İpoş :cherry: :)

evet ya kafamı karıştırdın valla...şu 2.el işini de düşünücem etkilendim valla:):)

bana sorsan bir cruiser al derim en babasından dragstar 1300lük :D
ama iş sen olunca ve kafan karışık olunca ve bir bayan olunca cbr daha iyi olur sanki. istanbulda ve avrupada çoğu bayan'ın bütük motor tercihinin race olduğununu biliyorum.... o yüzden cbr 125 senin için iyi bir başlangıç olur....
tatile falan çıkarsan ordaki bir yerden bir beat kiralar gezersin.. tın tın tın :p

e yok artık yanii:)ya beat le dalga ggeçmeyin ama yazıkkkk:pale:eek:nlarda motor yaw:):)

Son düzenleme:
Güzelim düşünmen hata, açıkladım sıraladım koydum önüne sebepleri :) İkinci el temiz bişey bulursun dert etme..:wiinkk:

cbr 125 vitesli ,beat ise scooter.cbr 125 13.5bg ,beat 7.5bg Performans istiyorsan tabiki cbr 125.Ayrıca beatten kat ve kat daha keyifli olacağı kesin.Fakat ben bir bayanım vitesle falan uğraşamam diyor ise beat al.Sürmesi öğrenmesi daha kolay olur ama keyfi...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar