jantlar güzel olmuş benimde aklımda böle bişi war srpeylemi boyadın yoksa kompresorle filanmı ?
walla rucker lastikleri sipariş etmiştim geldiğinde lastikleri söktürdüm önce lastikçide taktırdım sonrada boyacıya yolladım egsoz ve jantla boyandı yağlı boya ile..oto boyacı boyadı walla,ne yöntem kullandı bilmiom..zaten boyacı tanıdıkdı para bile almadı benden
şimdi önümdeki planda 1 ay sonra antalyaya götürüyom motoru...orda biraz karbüratörle oynucaz bide debriyaj bagalarını hafifleticez..motor kalkışı baya bi farkedicek,tabi hız da ortalama bi 10km/h gibi bi artık bekliyorum..zaten şu anda da düz yolda 90-95 görüyorum..
bide ön grenajla ilgili bikaç görsel planım war bazı özel dizayn hawa girişleri düşünüyorum..en son olarakda mavi üzerine bi sedefli beyaz boya attırcam..o süpper olcak işte...ışığın geliş açısına göre renk beyaza doğru dönecek
bu arada lastiklerimde buzmotor dan geldi izmir'den..takım fiyatı 140-150 ye maloluyo..daha rodajı bitmediği için lastiği çok zorlamıyorum şu anda...rodajı bitince performansı konusundaki izlenimlerimide belirtirim..
bu arada bide sizin fikrinizi alayım:lastiklerdeki bu michelin yazılarını bi beyaz oto akrilik boya bide sulu boya fırçası alıp boyayım diyorum..beyaz beyaz...ne dersiniz? nası olur sizce?