beatçiler nerdesiniz ya 
arkadaşlar bende honda beat sahibiyim motoruma xenon far takmayı düşünüyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.motoruma nasıl bi far takmam gerek model olarak h7 mi h4 mü almam gerek??? Birde jantları değiştirip lastiklerimi dublex yapmak istiyorum. Bu mümkünmü?????
Acil yardım lütfen?????
üzerinde mevcut olan orjinal jantlara hiç dokunmadan şamrelleri söküp ve jantlara sibop takıp lastikleri dublexe çeviriyolar.ben dün honda otoseverdeydim yeni beat aldım.orda sordum.yapılıyormuş.memlekete döndüm birkaç gün içerisinde lastiklerimi dublexe çevirticem.zaten üzerindeki orjinal lastikler dublex lastik yani uyumlu.üzerindeki jantlardan korkuyodum ben olmaz die düşünmüştüm.biliyosunz beatin üzerindeki orjinal jantlar tenekeden farksız .levyeyle bile yamulması mümkün.napalım artık dikkat edicez.
Xenon konusunda da birkaç soru sordum servise.takılmasını tavsiye etmediler ama takılıyomuş.ylnız aküyü güçlendirmek gerekiyomuş.birde xenon alırken beyninin ufak olmasına dikkat etmek gerekiyomuş.alırsan 6000k dan büyük alma dediler hatta 6000 bile çokmuş.motorun çekişini dahi düşürebilirmiş.elk.sistemi ve marş motorunu bile zamanla yakıyomuş... ama yinede kafam xenon farda taktırıcam kısmetse yakın zmanda bu konuda nasıl bi tercih yapmam gerek? bilgisi olan arkadaşların YARDIMINI BEKLİYORUM...
r:
arkadaşlar bana bi isim sölermisiniz markası falan yokmu xenon takan arkadaşlara soruyorum. nerden alıcam ne marka alıcam hiçbişe bilmiyorum.motorumu daha dün aldım. acilen xenon takmak istiyorum çok hoş oluyo...
bilgisi olan arkadaşlaredan cvp bekliyorum...??? :silent:
Bu arada dün gezinirken denk geldim.linkteki ürünlerin hangisi baan uygun? ısmarlıyım gelsin eve kdr olmazmı???
http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?Categoryid=262173
walla dostum tarko benim kullandığım xenon markası sentinel..gayette menunum..2 yıl garantilide..hiç sorun yaşatmadıda..tavsiye ederim..ama tavsiyem sonuçta bu işlemi usta bi oto elektrikçiye yaptırman..
bide dostum sana tavsiyem bence xenon çift devreli alma..yani hem uzun hem kısa olmasına gerek yok bence..benim elektrikçide öle diyo zaten..çünkü sonuçta bizim altımızdaki motor ve ben şahsen kısa devresine bağlattım..hatta azcıkda far ayarı yaparak farı azcık düşürdüm yere doğru..bu haliyle bile arabalar sağa çekip bana yol veriyolar..uzun devreye bağlattırma dememin sebebi zaten bu xenon yandıkça ısındıkça aydınlık sağlıyo..yani ısındıkça daha da fazla ışık vermeye başlıyo..yani bu durumda uzun farı böle parlaklıktaki bi farla ne kadar uzun yakabilirsinki..ayrıca yaksan bile biçok sürücü kulağını çınlatır..tabi bu benim tavsiyem artık gerisi sana kalmış..Hatta şunuda söliim: en son çevirmeye girdiğimde yawaşlayıp polise doğru gitmeye başladığımda belli bi yakınlıktan sonra polis bile bakıp bişi diyemedi
hali komikti walla
gözünü aldı xenon
bide H4 olan seri honda beat için uygundur..