Honda bayisi taksit yapar mı

Sezon sonuna doğru 90-100k filan toplayabilirim, kuryelik için motor alacağım. Bu bütçeyle direkt nakit ödemem imkansiz, hani ekim Kasım gibi taksit imkanı filan yaparlar mı? Daha önce hiç bayiye vs gitmedim işleyiş nasıl bilmiyorum.

Motosikleti
Honda 2025 Model Pcx
Genellikle yarısı peşin yarısı 9-12 ay vade farksız taksit imkanı kampanyası oluyor. Ama nadiren de olsa tüm fiyata 12 ay vade farksız taksit kampanyası da olabiliyor. Her bayide farklı kampanyalar oluyor. Takip etmek gerekiyor.

Sezon sonuna doğru 90-100k filan toplayabilirim, kuryelik için motor alacağım. Bu bütçeyle direkt nakit ödemem imkansiz, hani ekim Kasım gibi taksit imkanı filan yaparlar mı? Daha önce hiç bayiye vs gitmedim işleyiş nasıl bilmiyorum.
Dio gibi motorlardan bahsediyorsak zaman zaman taksit yapıyorlar. Forza gibi daha büyük motorlara yapmazlar ama genelde.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ağbimiz diyor ki:
e9cutl9.jpg

Eskiden Ekonomiden anlamayanlar döneminde 36 taksit falan yapıyorlardı ... Motor Almayanı dövüyorlardı.
Şimdi Ekonomistlerden Allah razı olsun , onların sayesinde Motor alanları da araba alanlarıda yatırıp yatırıp yatırıp yatırıp...
Ama halimize bin şükür tabi.. Namkörlük etmeyelim. Motora bineceğizde ne olacak.. binmeyiverin. İki dumates az yiyen de Motor binmeyiversin gayri. Düşünme Kardeşim bu kadar. Dünya hayatı boş.. boşş ya .. Binmeyiver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar