Ben bazen insanları inanın anlayamıyorum.. kendi çevrem dahil bir sürü insan yüksek hacim motorlarını satılığa koymuş yaprak kımıldamıyor arayan soran yok adamları.. siz sıfır rakamlara takmışsınız .. önce elinizdeki satmayı başarın sonra sıfır rakamlara bakarsınız. millet elindekini satamıyor kalmış elinde.. düşük hacimde gene bir sirkülasyon var orta hacimdede hallice .. ama yüksek hacimde yaprak kımıldamıyor..
Bir abimiz yeni sattı secereli servis bakımlı tertemiz yatması kalkması trameri olmıyan 2015 fazer8 abs motorunu 32 bin tl ye sattı.. motorun piyasası ortalama 40 bin lilerde olmasına rağmen satabilmek için kırdı rakamı..
Başka arkadaş forumda konu açmış ninja 300abs motorumu satamıyorum diye girdim bakdımda gayet piyasa rakamını istiyor ne fazla ne az.. ama 300cc lik motor bile satılmıyor hemde abs li hemde öyle bilinmedik marka değil kawa.. tamam kawa ağır gider falan ama 1 senedede gitmez..
piyasanın halini burdan bile anlarsınız..
Bir abimiz yeni sattı secereli servis bakımlı tertemiz yatması kalkması trameri olmıyan 2015 fazer8 abs motorunu 32 bin tl ye sattı.. motorun piyasası ortalama 40 bin lilerde olmasına rağmen satabilmek için kırdı rakamı..
Başka arkadaş forumda konu açmış ninja 300abs motorumu satamıyorum diye girdim bakdımda gayet piyasa rakamını istiyor ne fazla ne az.. ama 300cc lik motor bile satılmıyor hemde abs li hemde öyle bilinmedik marka değil kawa.. tamam kawa ağır gider falan ama 1 senedede gitmez..
piyasanın halini burdan bile anlarsınız..