hondanın sitesinde 2011 beyazını gördüm. gerçekten çok güzel beyaz çok yakışmış. yakıtı itibariyle her eve lazım![]()
benim merak ettiğim bu motorun boyutu? 1.85boyunda bi insan üzerinde nasıl durur acaba? cidden acayip ekonomik bişey
Merhabalar,
Birkaç sorum olacaktı izin verirseniz
Kaç senedir innova kullanıyorum fakat yağ değişimi yada ne kullanılır falan hiç bilmiyordum hepsini abim hallediyordu.. Fakat şimdi abim gidince hepsi bana kaldı ve bugün shell benzinciden 10x40 advange die bi yağ aldım ve orda koydular yağı.. 1lt yağdan çok az koydu en fazla 200ml. Bunun bir ölçüsü var mı acaba? Öğrenip kendim yapmak istiyorum. Birde yağ tamamen bitiyor mu? Yani hiç içini boşaltıp temizlemeden üstüne mi dökülüyor yağ? Çok soru sordum ama sorularıma cvp alırsam çok memnun olucam. Şimdiden çok çok teşekkür ederim. İyi sürüşler..
servis kitapciginda hepsi yaziyor eger yoksa mail adresine yollayalim.Evet çünkü içinde yağ kalmamış dedi ve öylece koydu içine yağı.. Yağın üstünde motorsiklet amblemi var ve dediğiniz gibi 4 zamanlı.. Tek anlayamadığım ne kadar yağ koyulması gerektiği? Yağ kapağı olan çubukta herhangi bir işaret falan var mı? Ya da geriye kalan yağın hepsini koymalı mıyım ben şimdi ?
Evet çünkü içinde yağ kalmamış dedi ve öylece koydu içine yağı.. Yağın üstünde motorsiklet amblemi var ve dediğiniz gibi 4 zamanlı.. Tek anlayamadığım ne kadar yağ koyulması gerektiği? Yağ kapağı olan çubukta herhangi bir işaret falan var mı? Ya da geriye kalan yağın hepsini koymalı mıyım ben şimdi ?
İlker abi,ilgin için teşekkür ederim yanlız ufak bi sorun benmkinin modeli 2006. 2008 yazmakta kullanım el kitapçığında ama hemen,hemen de bi çok bilgiler aynı...http://www.uploadstation.com/file/Ycg4v8s/ANF125_07_OM_TR.pdf
buradan indirin arkadaslar
1 ay boyunca serbest.![]()
evet arkadaşlar bu innova 125i için ama hondaya mail atın ve biraz ısrarcı olun gönderiyorlar mail adresinize.İlker abi,ilgin için teşekkür ederim yanlız ufak bi sorun benmkinin modeli 2006. 2008 yazmakta kullanım el kitapçığında ama hemen,hemen de bi çok bilgiler aynı...
kardeşim 17" lastik denince piyasada en çok bulunan lastik tipidir. 3 tekerli hurdacı arabalarında bile bu lastikler vardır.. ama gelelim sadede
tanesi 30 tl ye bile çin malı 17" lastik bulursun ama malesef innovada bunların hiçbirisi uymaz uyanıda bu ülkede bulunmaz!!
honda tr yıllarca honda innnova üzerindeki orj fabrikasyon dunlop lastikleri bu ülkede temin etmedi!! taaki yeni innova gelene kadar
kardeşim lafı fazla uzatmıyım çünkü bu konuyu bu topic de 50. yazışım olacak!
orj fabrikasyon lastikler motorun yük ve sürüş dengesine göre imal edilmiş bu lastikleri takmayınca motor sanki kamburlaşıyor önü alçalıp kıçı kalkıyor denge ve frenaj bozluyor
bu konuda tecrübesi olanlar zaten sana yazacaktır
kendi güvenliğin için dunlopları almanda fayda var
iyi geceler arkadaşlar.knight eagle arkadaşım.kesinlikle orijinal lastikleri kullan(fiyatı ne olursa olsun).orijinal lastikler fren ve virajlarda bahsettiğiniz gibi kaymaz.ama bazı sıradışı durumlar hariç(lastiklere yol tutmasına engel olan parlatıcıların sürülmesi,lastik ömrünün bitmesi,yolda lastiğin kaymasına neden olan etmenlerin bulunması gibi).