Daha tanışmadan böle yorumlar yapmak pek hoş oldu :cat: sende bakıyorumda hızlısın çogu yerde akıl vermek yardımcı olmak yerine bir yerlerden yüklenme,ateşleme egilimi içindesin.
Emin ol bütün sayfaları tek tek okudum ama aklımı karıştıranlar oldu son günlerde tekrar bir sormak istedim eski mesajlar ne olur ne olmaz sadece sizden birkez daha duymak topige bir hareket katmaktı amacım.sen bu bilgilerle donanımlı olarak hayata başladın galiba :farao: Bu arada ne kadar adam olup olmadıgımı ADAM gibi yaklaşanlar anlayabilir tamam mıdır?:bounce:
Demekki halen daha sayfaları okumamızsın ve okumuş gibi de yorum yapıyosun ve aynı zamandada buda yetmiyomuş gibi Adam gibi yaklaşanlar anlayabilir tamammı? yazıyosun. Bak, bakalım 2,3 sayfa geriye hangi yağ konulacak tartışması yaşanmış yahu hep bahsettik şu yağı kullanacaksınız diye.En,sonunda kızarak yorumumu şu şekilde yazdım.Gir castrol'un sitesine hangi yağı öneriyor.Gel buraya yaz.O,üye de gitti araştırdı geldi ve yazdı.Sen,kalkmışsın.
''motoru ufak bir düşürmede ayar tutmuyor bir daha tekerlekler filan bazı parçaları mika verdigin paraya yazık olur''
Böyle,saçma bi soru olurmu soruyorum sana, Ayar tutmuyosa biz gerizekalılar niye biniyoruz. Bu motora ?(Bununda cevabını yaz.).Birde kalkmışsın,adam gibi yaklaşanlar anlayabilir...(İllaki tavsiyemi istiyosun,YBR al.)