Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Öncelikle iyi günler diliyorum.Ben motorsikletimi 6 ay önce aldım.Özellikle alaşımlı jant takmamın sebebi;bakımı daha kolay,eğilme ve bükülmesi daha zor(kalitesiyle alakalı).
Bu arada bir arkadaşım motordan bahset demiş:ben fotolarınıda ekleyeceğim ama kelimenin tam anlamıyla injeksiyon kendini çok hissettiriyor.Hem performans olarak hemde yakıt olarak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Bu arada motorhocası isimli arkadaşımada böyle bir siyah innova nasip etsin allah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

Ayrıca burada innovacıları görmek harika bir duygu,hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma hoşbulduk diyip selam ederim.injeksiyonlu modelle ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim zamanım oldukça.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 ----------

bu arad cevran07 arkadaşımıza hangisi konusunda sorusunu kesinlikle ps 150i demek isterim.

Kardeş hoşgeldin, seni sorularla bunaltıcaz biraz hazırmısın:p

Hoca01 Aramıza hoşgeldin, sen geldin ben gidiyom ama neyse:)

Arkadaşlar 22,600 de olan innovamı bugün sattım alacak olan arkadaş gileria manyağı gırtlağına kadar modifiye eden biri benim makinayıda bugün bi internet sitesinde görüp "2 saatin var geldin geldin die" acele ile konuşan biriydi, biraz kıllanmadım değil ama işlerinin çok yoğun olduğunu anlattı ve bende en fazla 10 lira yakıtım gider diye düşündüm ve motoru yıkatıp atladım gittim, baktı beğendi değişeni kazası neyi varsa hepsini söyledim ok dir dedi notere gittik satışı yapmadan önce paramı aldım ve imzayı attım :salut: sonra tabanvay olarak döndüm 3 vesait minibüsle ama içimden dualar ediyorum bitsin artık bu çile die:p neyse şimdi bu yazıyı başkası yazsa bile bende çok merak ederdim arkadaşım kaça verdin diye hemen söyliyeyim arkadaşlar; Gri 2005 Model açık hava filtreli, kendinden sinyalli arka stoplu ve açık egsoz lu 22,600 de olan innova mı 2,350 TL. ye verdim. Ayrılık üzdü beni ama deli gibi 15.000 geçmicek yine gri innova arıyorum aklınızda bulunsun hepinize saygılar iyi forumlar...

hayırlı uğurlu olsun.ben dolmuştan nefret ediyorum.motorumun yakıtı inanılmaz az adeta yakıtın gazıyla çalışıyor.ve domuştanda inanılmaz maliyetli.en yakın zamanda sana yine innova tavsiye ederim.

Hoca01 Aramıza hoşgeldin, sen geldin ben gidiyom ama neyse:)

Arkadaşlar 22,600 de olan innovamı bugün sattım alacak olan arkadaş gileria manyağı gırtlağına kadar modifiye eden biri benim makinayıda bugün bi internet sitesinde görüp "2 saatin var geldin geldin die" acele ile konuşan biriydi, biraz kıllanmadım değil ama işlerinin çok yoğun olduğunu anlattı ve bende en fazla 10 lira yakıtım gider diye düşündüm ve motoru yıkatıp atladım gittim, baktı beğendi değişeni kazası neyi varsa hepsini söyledim ok dir dedi notere gittik satışı yapmadan önce paramı aldım ve imzayı attım :salut: sonra tabanvay olarak döndüm 3 vesait minibüsle ama içimden dualar ediyorum bitsin artık bu çile die:p neyse şimdi bu yazıyı başkası yazsa bile bende çok merak ederdim arkadaşım kaça verdin diye hemen söyliyeyim arkadaşlar; Gri 2005 Model açık hava filtreli, kendinden sinyalli arka stoplu ve açık egsoz lu 22,600 de olan innova mı 2,350 TL. ye verdim. Ayrılık üzdü beni ama deli gibi 15.000 geçmicek yine gri innova arıyorum aklınızda bulunsun hepinize saygılar iyi forumlar...

Şerif sattın demek innoyu gel beraber gidelim konşuk motora 2 tane 125i gri alalım :p

arkadaşlar burada belli bir mesaj sayısına ulaşmadan foto atamıyormuşuz.ben size yakın bir sürede motorumun fotolarını face'den verdiğim bir adreste gösteririm.şimdilik kusura bakmayın fotoları yayınlayamıyorum.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
@hoca01

alaşımlı jantlar hangi cub un jantları esasında? uyum sorunu oldumu? nekadara mal oldu? ayrıca merak ettiğim bi konu alaşımlımı ağır, telli jantmı ağır? hiç karşılaştırdınızmı? ben alaşımlı jantın daha ağır olduğunu duydum

rekor sende heralde ama takipdeyiz 32800km oldu hala taş

daha dur bakalım ne rekorlar kırcaz bu ne ki :), bakımlarını aksatmayıp kontrolü elden bırakmadıkca üzmez kesinlikle ki ben (45,000 de piston,silindir ,sekman...)bakımından sora daha da bi titiz kullanmaktayım.80 i gecmem arada bi 100 lerim o da akranlarını kendine gelmesi için :),sadece zincire bakımı aksatıyorum o da zaten 25tl zorlanma hisssettigimde hemen degiştiririm ki motoru zorlamayım.su son (debriyaj,ekzantirik zin.,kammili,contaları vs..)bakımıda atlattım hedefim 150,000. bu titizlikle devam edersen görmeyi umuyorum bakalım...:cherry::cherry:

satoyama kardeş,ben alaşımlı jantımı kıbrıstan getirttim.jil marka.bu arada alaşımlı en büyük avantajı;toubless olarak kullanılabilmesi ve hafif lması.alaşımlı jantlat kalitesi arttıkça hafifliyor.bendeki jantlar bana 350'ye mal oldu(kampana,disk,balatalar dahil)bu arad söylemeliyim ki babam motorsiklet jantlarının doğrultma işiyle uğraşıyor.Yurdun 4 köşesinden müşterimiz var bilginize.

satoyama kardeş,ben alaşımlı jantımı kıbrıstan getirttim.jil marka.bu arada alaşımlı en büyük avantajı;toubless olarak kullanılabilmesi ve hafif lması.alaşımlı jantlat kalitesi arttıkça hafifliyor.bendeki jantlar bana 350'ye mal oldu(kampana,disk,balatalar dahil)bu arad söylemeliyim ki babam motorsiklet jantlarının doğrultma işiyle uğraşıyor.Yurdun 4 köşesinden müşterimiz var bilginize.

hoca01 avatadaki motorunuz çok güzel görünüyor resimleri paylaşsanızda içimizdeki cup sevgisi alevlense:rendeer:

king eagle kardeş.teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun bu arada fotoğrafları maalesef belli bir mesaj sayısına ulaşmadan yükleyemiyormuşum.ama isteyen face den bakabilir(serkan karındaş)yazın gelen sayfada fotolara bakabilirsiniz.iyi seyirler....:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 ----------

arkadaşlar fotoğrafları facedeki sayfama attım.yorumlarınızı bekliyorum.(serkan karındaş)adresinden bakabilirsiniz.

king eagle kardeş.teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun bu arada fotoğrafları maalesef belli bir mesaj sayısına ulaşmadan yükleyemiyormuşum.ama isteyen face den bakabilir(serkan karındaş)yazın gelen sayfada fotolara bakabilirsiniz.iyi seyirler....:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 ----------

arkadaşlar fotoğrafları facedeki sayfama attım.yorumlarınızı bekliyorum.(serkan karındaş)adresinden bakabilirsiniz.

hocam isminizi yazıyorum çıkan 3 sonuctan hiçbirisnde foto yok...merak ettim şu innovayı:)cidden enjeksiyon sayesinde rahat rahat 100 kmde 2 ltremi yakıyor?

mücahit kardeş ben fotoları herkesin görebilmesi için herkese açık yaptım.ayrıca albümlere gir ve innova albümüne bak.bu arada 100 km de 1.6o litre yakıyor(70km sabit hızla)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

benim profilimin giriş fotoğrafı evlilik fotoğrafımdır.biligilerinize sunarım.başkalarıyla karıştırmayın sakın.

mücahit kardeş ben fotoları herkesin görebilmesi için herkese açık yaptım.ayrıca albümlere gir ve innova albümüne bak.bu arada 100 km de 1.6o litre yakıyor(70km sabit hızla)

isminize tıklıyorum herkese görünür resim vs yok yada ben göremiyorum...

1.6 vaybe süpermiş al innovayı türkiye turu yap:)

hemen girişte ama ben bir daha kontrol edeyim.belki ben bir hata yapmış olabilirim.sen 10 dakika sonra tekrar dene istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar