- Motosikleti
- Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yorumlarınız için teşekkürler... ben ilk aldığımda bu hız ve vites değerlerini servis verdi bana... yani 45-50 e gelince 4 e at dedi , hatta ben 60 a gelince atıyorum dedim, o kadar bağırtma motoru dedi
yani servise göre sesini dinleyecekmişim motorun, arı vızıltısı gibi gitmem gerekmiş, öyle dedi... 50 ile giderken 4 te, çok sessiz rahat gidiyor... aynı ivmeyi 40 ile giderken 3. viteste duyuyorum... mesala 3. viteste 40 ın üstüne çıkayım ses artıyor ben de hemen 4 e atıyorum...
eğer bu kullanım tarzım zararlıysa devirli kullanırım, sorun değil.. zaten yakmıyor alet![]()
tekrar yazıyorum
yeni innovayı hiç test etmedim onun için bişey demek istemiyorum! test etmediğim motor için teknik detay ve kesin yanıt veremem!
yeni innova 4. vitesde 45-50km hızlarda bayılmadan gidebilir çünkü farklı değerler söz konusu ama aynı şey bizim innovalar için geçerli değil 4. vitesde 60km/h altına düşünce bayılma başlar hele rüzgar varsa karşıdan 80km/h nin altına düşünce bayılır bu bir gerçek
ama servis olayı biraz abartmış o motor 3. vitesde 40km/h ile giderken gıdıklanmaz bile (ben 3. vitesde 110 yaptım) bizim innovalar 75-80 de tam kıvamına gelir ve 4. vitesi ister
eğer hız yapmak istiyorsan 3. vitesde gazı yedirerek motoru devirlendir 3. vitesde 90-95 e kadar rahat gelir sonra 4. vitese atabilirsin :cat: ondan sonra gör ne oluyor:mrgreen:
galiba sen motora kıyamıyorsun ama merak etme innovlalar düşük devirli motorlar ve en çok bağırsa bağırsa 7500-8000rpm e çıkar tahminim sen 3000 ile 5000rpm arası kullanıyorsun
zaten mühendislerin tavsiye ettiği vites ve hız oranları göstergede var onun için korkma:cat:
Son düzenleme: