bu konu hakkında benimde bir bilgim yok ama o müşürü bende farketmiştim mantıklı düşünürsek büyük ihtimal ateşleme sistemi ile senkron çalışan bir müşür olabilir:silent:
arkadaşlar innovalar için orj arka çanta bağlama aparatı gören bile duyan varmı? ben bir kaç kez gördüm ama ya internette fotolarda yada motorun sahibine denk gelemedim..
honda servis o parçanın orjinal olmadığını özel yuaptırıldığını söylüyor ama bana mantıklı gelmedi, belkide doğrudur siyah bir demir destek olarak alt tarafı sinyallerin bağlı olduğu demire monte ediliyor mutlaka görmüşsünüzdür:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
arkadaşlar (sahibinden.com) antalya'dan bir abi ile temasa geçtim kendisinde çok kibar ve hoş bir çanta aparatı var antalyada bir firma özel yaptırmış fiyatıda çok uygun (25tl) kadar dedi kendisi merkeze indiği zaman bana bilgi verecek![]()
anadolumun güzel insanı çok kıyak yaa adama şimdi git desem gidecek. eee innova kardeşliği![]()
aparat bu
![]()
arkadaşlar ben de dün satın aldığım innovamla aranıza katılmış bulunmaktayım.
ilk olarak acaba arka çanta taşıyıcısını nerden bulabilirim bir bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
ilk olarak acaba arka çanta taşıyıcısını nerden bulabilirim bir bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
70.000 bu maşallah, gayet normal bi durum cam, aşınmalar zamanla boşluğa dönüşürek ses yapar zicir dişli takımı değişince gelen şıkırtılar azalıyor, çok iyi yapmışsın yakında değişmediyse bide eksantrik seti isteyebilir dediğim gibi bu km lerde son derece normaldir güle güle bin.
Sayfalarca okudum çok hoşuma gitti ama son sayfada bazı kişilerin mesajını görünce sayfanın o güzeliği berbat bi hall aldı Neyse. benm innovanın çırrr çırrr diye sesi devam etmekte Pistonun üzerindeki piyanolardan olabilir demişti usta bi türlü götüremedim korkuyorum kitleyecek bi yerde diye yağıda gayet makûl şekilde yalnız dün gelirken bişey farkettim Sinya müşürümü diyeyim yoksa genel olarakmı desem sağ veya sola çevirdiğim zaman devreye girmiyo veya giriyosada takılı kalıyor ne iş çözemedim bnmkinin sorunları bunlar...
Sayfalarca okudum çok hoşuma gitti ama son sayfada bazı kişilerin mesajını görünce sayfanın o güzeliği berbat bi hall aldı Neyse. benm innovanın çırrr çırrr diye sesi devam etmekte Pistonun üzerindeki piyanolardan olabilir demişti usta bi türlü götüremedim korkuyorum kitleyecek bi yerde diye yağıda gayet makûl şekilde yalnız dün gelirken bişey farkettim Sinya müşürümü diyeyim yoksa genel olarakmı desem sağ veya sola çevirdiğim zaman devreye girmiyo veya giriyosada takılı kalıyor ne iş çözemedim bnmkinin sorunları bunlar...
ewet aykan eksantrik setide gecen hafta degişti,debriyajda aynı sekilde en son o ses problemide parcaların gelmesiyle bir hafta sonra ortadan kalktı,sıfır motora biniyormusum gibi geliyor, cekiş cok farketti kardes.
saolasın,al su innovayı artık bak lastik işi de halloldu yaw
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------
ewet cevran o ses aynen ordan gelmekte mil,contalar vs...degişimi gerekli ama bu bakımdan sora motor baya bi farkettiriyor daha sonra cekişden farkedeceksin,daha önce 2 de cıktıgım bir yokusu 3 de cıkmakdayım hanio kadar...
s. aleyküm millet emre kardeşim güle güle kullan motorun sıfırlanmış oldu hayırlı olsun kam mili boşluğu çok önemli hassas bi konu boşluk yüzünden sübop ayarı tutmaz buda çekişi ve yakıtı olumsuz etkiler
@emrekrbrn : bugün murat abiyle beraberdik, onun lastikler orjinal değil bende bir çift yedek olarak alacağım, izmirden senin dediğin yerden sipariş edeceğiz sen oradan 1 kezmi aldın orj dunlop innova lastiği ve tam fiyat neydi
ewet 1 kez aldım önüzdeki kasım gibi arka lastik almam gerekecek gibi,lastigin fiyatını hatırlamıyorum ama lastik orjinal lastigi dunlop.023237377070 den servise baglan onlar telden mutlaka yardımcı olurlar
) ya bu lastikten ne kadar derliymişiz be yaww
,yukardaki numara honda yükselişin servi no su dur bir yere kaydedin.içiniz rahat olsun lastik siparişle getirtiyorlar artık böyle bi sorununuz yok GÖZÜMÜZ aydın
![]()
motor sıfırlanınca debriyajda olunca nasıl oluyor değilmi zıpkın gibi gaza dokunulmıyor valla ben biryerlere gidince yol hiç bitmesin istiyorum ama innovaya yolmu dayanıyoki?
İstanbulda 2 el innova 125i bulamıyorum yav hep antalya muğla taraflarında