aykan lastigi siparişle getirtiyorlar 2,3 gün içinde,lastik orjinal dunlop daha öncede getirttigim gibi,kafanız rahat olsun teel:0232 373 70 70 burdan dahili 2 den yardımcı olurlar
Emre bu çok iyi oldu sağolasın kardeş, şu an bende innova yok işime yaramaz, ama motoru alınca mutlaka bi çift sipariş vereceğim gerçi bu lastikler waveyede on numara oturur olmassa izmire kadar gider alır gelirim :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------
evet arkadaşlar apache de titreşim sorunu yüksek devirlerde kesinlikle var ama seri oluşu beni çekiyo öte yandan km si yüksek gibi geliyo tvs için,,, ve innova sonuçta honda ve yola cıkarken activa daki gibi içim rahat cıkacağım daha rahat bi motor olduğuna da şüphem yok.. carşamba günü 2 tane innova ya bakacak gibiyim bir tane daha buldum gibi,,
Apache ybr vs vs hiçbiri innova kadar kaliteli ve sağlam olamaz, ben bu motorların hepsine bindim, göklere çıkardıkları apache ve ybr nin benim çin yapımı honda wave kadar iyi olmadığını gördüm, innova al servise ayda bir uğra:cat:diğer motorları kullanırken servisten çıkmadığım günleri düşünüyorumda...her gün don lastiği gibi boşalan zincirler zırıl zırıl öten eksantrik zincirleri 6000 gelmeden dağılan krank bilyeleri şimdi ybr cbf apacheciler bana kızıcak ama o .oktan motorlara bidaha binmem...İNNOVA VARKEN!:bounce: