Arkadaşlar soruldumu bilmiyorum
bizim makinalara alarm taktıran varmı?
bazı motorlarda olduğu gibi alarm soketi hazır mıdır?
Birde Lastiklerini ve Jantını orjinal ebatlara bağlı kalmaksızın tubeless e çeviren varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim...
17" jant dan başkası malesef olmaz! alaşım yada çelik milli jant ne olursa 17" olmalı tubeless için de alaşım jant şart gibi görünüyor..
slm millet dün benim innovanın debriyaj balatasını değiştim çok fark etti sonradan hızlanıyodu şimdi çok aktifleşti fiatıda makul 30tl kendim değiştim çokta kolay değişmesi balatalar eskisi ileyenisi aynı kalınlıkta ilk dikkatimi çeken eskisinin rengi kömür rengi idi demeki yanmış bu yüzden kaçırıyomuş şimdi muhteşem
abi evet debriyaj balatası çok önemli debriyaj balatası bitik bir cub a bindim sonuç malum hiç yazmıyım.., özellikle kalkışlar çok farkediyor. bu arada senin innova kaç km deydi?
bende bugün bakım yaptırdım hava filtresi,buji,mobil 15w-50 full sentetik yağ, değişti bunların değişmesi bile 2. vitesteki ivmeyi çok arttırdı. servis dönüşü bi deneme yapmak istedim derken yem kendi ayağıyla geldi

bugün akşam tem de korna ile yanımda geçerken taciz eden bir cbf 150 nin daha sonra yanından 120km/h ile geçtiğimi farkettim ibreye anlık baktım..:

izza:: dedim nazara gelicez gaz keselim
debriyaj balatası hızı etkilermi?sibob ayarı yada zincir ve dişliler diye bilirdim hıza etki eden neden olarak(eger böyle bi durum varsa bi 30 da ben vercem galiba 69,000 lerde de)kac km. de degiştirdiniz bu parantez içindeki yorum için önemli
evet etkiler ama ben innovada bariz bir debriyaj kaçırma yada debriyaj isteme durumuna denk gelmedim zaten biri 19 bindeydi şimdiki 15 binde ama 20bin km debriyaj değişmeli bence. 69bine kadar hiç değiştirmediysen bence zamanı gelmiş sonuçta bunlar ıslak debriyajlı fazla aşınan debriyaj zararlı olabilir..
bu arada benim eski cillop gibi 19binde sattığım innovayı alan eleman motoru nasıl becerdiyse yağsız burakıp (2009 baharda) motorunu yemiş :silent: servis ekranında nelerin değiştiği görünüyor. acıdım doğrusu, okadarda tembih etmiştim dikkat etmesi gereken husulara