120-140 hızla seyretmesi apache'yi kolayca tokatlayabileceği anlamına geliyor.uzun yolda 120 sabit hızla bir depoyla ne kadar gidiyor?
:queen: benimki 110 da aynen böle sarsıyooo buy hızı anf innova125 liklemi yaptın
120-140 hızla seyretmesi apache'yi kolayca tokatlayabileceği anlamına geliyor.uzun yolda 120 sabit hızla bir depoyla ne kadar gidiyor?
Anladım arkadaşlar ama cbf 150 tvs apache cg ler titan vs. bunlarn normal haliyle geçtiğini okumuştum bu sallamasyonmuydu yoksa ? bizim motorlar piyasadakilerden neleri yer bitirir. mesela bugünde kaşınan bi asya motor wardı 150 lik bi yedim geçende apache beni tokatlamıştı 1-1 sayılırım ama apache lere deli oldum nerden görsem o gün aklıma geliyor yada o gün ben kalkamadım oda olabilir neyse bugün mutluyum güzel uyucamherkese ii geceler ...
merhaba örnek veriiim,benimki 58,000de(45.000de krank,silindir,sekman,piston degişti)muhtemelende 100,000 i rahat gecer.45,000 de ki bakım erken gibi gelebilir ama genelde uzunyolda kullandıgım ve otobanda 120-140 seyrettigim için olmalı diye düsünüyorum simdilerde dahaa dikkatli kullanmaaktayım motoru zorlamazsan giderrrrrrrr
58 bin salam km ama gercekden 45 bin biraz erken sanki bu motorlara göre yağı kacda bir değiştiriyorsun evt innovalar uzun yolda ve yüksek devirde yağ eksiltiyor zaten topu topu 750 ml yağ var dikkatli olmak lazım
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle selamlar.Ben 20500 de bir innova buldum 2006 model temiz gibi düzcede gidip almayı düsünüyorum 1700 diyo dişli takımında sorunvarmıs zincir bosalıyo dedi 90 liraya değişiyorlarmıs onuda düsücem dedi yani 1600 alınırmı bu motor 20.000 km bu motora fazlamı bu motor kac km deha yapar.Bilgilerini paylasan herkese simdiden tesekkurler
Arkadaşlar düzceye motora bakmaya gidicem düzceden arkadaşlarımız varmı varsa bana orda yardımcı olabilirlermi.Gidicegim zaman yerve zaman bildiririm tanıdıgı bir usta varsa baktırırız honda yetkili servis varmı düzcede.2006 model 20500 de bir motor baktıra bilicegimiz tanıdıgı güvendigi ustası olan bir yardımcı olsun saygılar
niye yok ilhan var aralık hele gel bnmkindeki aralık hiç bi motor da yok mübarek buçuklu vitez gibi yaw :mrgreen: ama senin böle demen kafamı karıştırdı :silent: sana bişey olmasında..!
çok kötü düştüm ama yaw...bilegim sızlıyor hala..r: yani tam arkası savruldu
benim gazı kesmeme rağmen sürekli viteste olduğu için kaydı gitti toplayamadım..
allahtan kask var .betona düştüm.kalktım baktım motorda birşey yok..bi küfür ettim kir: sorma abi...
eğer debriyajlı motor olsaydı ayırıp kurtarabilirdim.biliyorum hafif basınca debriyaj vazifesi görüyor ama o anda net ve hızlı tepki veremedim..
ah ah ne kadar da dikkat etsekde gene başımıza geldimi geliyor ne yapalım geçen taa alanya'ya gittim resmen yolda uyumuşum kaldırım taşlarına sürttürünce farkına varabildimr: (victorist) o fiyata iyi hiç durma derim..! :cat: