arkadaşlar selam ben ilk defa buradan yazıyorum bende de 2007 bir innova var fakat ben aldığımdan beri her 1500km de bir yağ değiştiriyordum .sadece motoru korumak amaçlı olarak. fakat gecanlerde 2000 km sonra yağı değiştirdim ve baktımki içersinde 150 gr yağ ancak kalmış .şimdi servis bakım programında her 4000km de bir yağ değiştirr diyor eğer ben o kadar bekleseydim motor sarmıştı .bu problemi başka bir form sayfasında innovacı bir arkadaşda dile getirmiş ve innovanın 1500 de bir yağ istediğini belirtmişti .şimdi benim öğrenmek istediğim sizin motorlarda da bu problem varmı yoksa benim motorda bir arızamı var yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler bu arada motor 23000 km de
Yakında Honda innova iR çıkacak oda honda civic ile kafa kafaya olacak
bu fiyatlar ne eyy Honda!..
bilirsiniz hani halk deyimi vardır honda hakkında gülüp geçilen, işte yazayım
"Alırsan Honda...Pantolonda kalmaz, donda"![]()
biraz önce yazmışdım bir problem daha var benim bu motorun arka lastiği devamlı patlıyor daha önce bu problemle karşılaşan varmı karşılaştı iseniz nasıl bir çözüm buldunuz.tek kişi sürerken problem yok ama 2 kişi binersek ve birisi biraz ağırsa kesinlikle arka teker patlıyo bunda yaşadığım yerin yollarınında cok etkisi varsorun cözülürmü teşekkürler ama bu kadarı normal değil dublex teker taktırsak
arkadaşım teşekkür ederim bu bilgiler için kullandığım yağ costrol 20 50 yaşadığım yer kuşadası yani iklimi biraz sıcak yağ eksiltmesi normalse problem yok zaten devamlı kontrol ediyorum ama bu lastik patlamasını kontrol edemiyorum sadece bu gün iki kere patladı ve gercekden bu sorunu cözmeliyim yoksa motor 10 numara daha hiç arıza yapmadım.ama bu lastik patlaması gercekden cok can sıkıcı
yarın hemen yağı değiştiriyorum dün cant elden gecti gevşeklikler sıkıldı ve dediğin gibi kalın dişli bir lastik takıldı bakalım zaman gösterecek ama yağı kesin değiştireceğim cok sağol verdiğin bilgiler için. bu arada senin motor innovamı ve kac binde teşekkür
ve sonunda gördüm yeni innova'yı harika ötesi bişey yaa anlatılmaz yaşanır 5 lirayla 110 km gitmiş ölçmüşler ah ah iki milyar verseler bnmkine hemen satışını yapar onu alırdım..!
yakıt olarak bayada iiyimiş,,
bugün öglen yemege gelirken tam yokusdan asagı sallancam kenarda duran bir motorun üzerinde birisi yanındada bi arkdası vardı seslendiler döndüm yanlarına eleman motorun modelini sordu,satarmısın dediöyle bi niyetim olmadıgını söyledim sora altındaki motor (mz kros tipi su sogutmalımış) degişelim dedi 6,500 müş güya piyasası bende sen onu sat kendine temiz bi tane innova al dedim,sora yine belirtti satarsan haberimiz olsun...
herseye ragmen enjeksiyonsuzda olsa gaye güzel bi makinamız var
slm arkadaşlar bayadır uzak kaldım nasılsınız?
inanın bi çok motor aldım sattım hiçbirini aramadım ama honda cuplarımı çok aradım cuparın kıymetini bilin