motorda sabahları ilk calıstırmadan sora istop ettiginde sorasında 3-4 mars sonunda calıştırabiliyordum,sabah erkenden servise götürdüm malum üsütmüşneyse sibob ayarı canavar kaldıgı yerden devam bayadır aksatmıstım ilk günkü gibi oldu
honda...
bu arada aykan sana servisin numarasını gönderdim aldınmı kardes??umarım işin hallolmustur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------
ha bide bugün servise gittigimde yeni innovayı inceleme fırsatı buldum
- leri : dizaynı ve gösterge paneli hosuma gitmedi innovadan önceki wave modeli var onu anımsatıyor,önceki modellerin ayak korumaları rüzgarda daha etkili yeni modelde bu korumalar pek iş görmeyecek gibi(rüzgar) onun dısında bi sıkıntı yok gibi
+ ları : enjeksiyonlu olusu
kullanan arkadaslar umarım yorumlarını en kısa zamanda paylasırlar...
dostum bende önceden wave kullandım tipini gerçekten beğenerek almıştım yeninin tasarımıda fena değil hatta daha kalın duruyor selede daha geniş...
servisin nosunu alamadım bi yanlışlık oldu herhalde bidaha atarsan sevinirim pm den :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:47 AM ----------
Hergün düzenli kullandığım zamanlarda çalışmakta sorun olmuyor fakat bir kaç gün binmesem motoru çalıştırırken cikle çekmeden çalışıtıramıyorum sibob ayarları herşeyi tamam bujiden olabilir mi? arkadaşlar...
karbüratörlü bi makinada gayet normal geç çalışma enjeksiyonlularda böyle bir problem olacagını zannetmem tek marşta alır :cat: