Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sökmediysen bi sök resmini çek ona göre söyleyeyim ben 2 bin 3 bin km'de bir temizlerim performans artıyor yakıt'da düşmekte toz toz girio genelde..!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kerata kardeşim 16 yaşında geçen Cumartesi hava çok güzeldi motoru sabah istedi verdim akşam geldi depoyu 3 kez fullemiş...:p

sökmediysen bi sök resmini çek ona göre söyleyeyim ben 2 bin 3 bin km'de bir temizlerim performans artıyor yakıt'da düşmekte toz toz girio genelde..!

hmmm anladım bende 10000 de bi dağıtayım bari benzindeki pislik zaten malum illaki oluyor...

Kerata kardeşim 16 yaşında geçen Cumartesi hava çok güzeldi motoru sabah istedi verdim akşam geldi depoyu 3 kez fullemiş...:p

izzet 500 km yolmu yapmış???:p

Son düzenleme:
satoyama nam-ı diyar mustafa abi çok çok geçmiş olsun dikkat et yaw kendine aman diyeyim..!(bu sefer de lastiğim patladı aynı gün içinde köpek ısırdı gittim hemen tetanoz'la kuduz aşısı oldum..!)

satoyama nam-ı diyar mustafa abi çok çok geçmiş olsun dikkat et yaw kendine aman diyeyim..!(bu sefer de lastiğim patladı aynı gün içinde köpek ısırdı gittim hemen tetanoz'la kuduz aşısı oldum..!)

mustafaya ne olmuş cevran açıklasana senimi ısırdı köpek??

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar iyiyim! donanımhabere açtığım konuyu cengiz okumuş ordan haberi olmuş "küçük bi gıda zehirlenmesi yaşadım ama geçti şu anda iyiyim teşekkür ederim..

cengiz facebook da ısırdı yazmışsın bende jant lastiği ısırdı sandım geçmiş olsun yaa nasıl oldu :silent:

beni ısırdı yaw ben çekiom bacamı kurtaram die oda çekio olan etime oldu :p yedik 6 adet iğne'yi bacağımı hissetmiyorum yaw..

tetikçi innova'nın jantları ve lastiği dublex değildir malesef yapılamıyor..!

arkadaşlar iyiyim! donanımhabere açtığım konuyu cengiz okumuş ordan haberi olmuş "küçük bi gıda zehirlenmesi yaşadım ama geçti şu anda iyiyim teşekkür ederim..

cengiz facebook da ısırdı yazmışsın bende jant lastiği ısırdı sandım geçmiş olsun yaa nasıl oldu :silent:

geçmiş olsun kardeş nası oldu?

beni ısırdı yaw ben çekiom bacamı kurtaram die oda çekio olan etime oldu :p yedik 6 adet iğne'yi bacağımı hissetmiyorum yaw..

tetikçi innova'nın jantları ve lastiği dublex değildir malesef yapılamıyor..!

sanada geçmiş olsun cevran nası kaptırdın deriyi:mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
innovanın lastikle malesef tubeless değil alaşım jant ile değiştirilirse tubeless mümkün olur

bende alaşım jant yapaym bare yaw bende kurtulurum hihoha

ah ah bi köpek eksikti o gün lastiğin patladığınamı yanayım neyse ki ufak tefek ağrılar var şu sıralar..!

köpeklerlerle zıtlaşmıcaksın çünkü lastilere havlıyorlar direk ben yavaşladığımda tüğüyorlar ama senin durum sıkıntılı sana canavarı ras gelmiş:)

motorun üzerinde gelse ama heç unutmuyorum lara'dada kovaladı tam 500 metre şaşırdık kaldık arkadaşla beraberdik baya da yakın takipde ben yavaşlıyorum o başlıyor gene kovalamaya yeteer dedim deep gaz yaptım mesafe bıraktım kesilmese gene kovalıcaktı yaw..!

edit: ekleme şimdi'de arka lastiğim patlak..

Son düzenleme:
motorun üzerinde gelse ama heç unutmuyorum lara'dada kovaladı tam 500 metre şaşırdık kaldık arkadaşla beraberdik baya da yakın takipde ben yavaşlıyorum o başlıyor gene kovalamaya yeteer dedim deep gaz yaptım mesafe bıraktım kesilmese gene kovalıcaktı yaw..!

edit: ekleme şimdi'de arka lastiğim patlak..

bidaha öyle bişiy olduğunda durmayı dene ....

Son düzenleme:
gelmez çok bekleriz gibi gelio bana eko.kriz geldi işin kötü yanı %18 den %2 ye düştü ötv ler honda hayatta getirtmez onu..!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OTV indirimi ile motosikletinin fiyatının yaklaşık 4/1'i kadar indirim yapılıyor.Honda fiyat listesini daha güncellemedi,bakalım Ps150'nin fiyatı ne olacak?6.000 TL normal fiyatı 4/1'i 1500 TL yapıyor ki 1500 TL indirim asla olmaz...:)

OTV indirimi ile motosikletinin fiyatının yaklaşık 4/1'i kadar indirim yapılıyor.Honda fiyat listesini daha güncellemedi,bakalım Ps150'nin fiyatı ne olacak?6.000 TL normal fiyatı 4/1'i 1500 TL yapıyor ki 1500 TL indirim asla olmaz...:)

valla burdaki bayi 6400 den 6 ya çektiğini söyledi sitede 5800 anlmadım bu işi hiç bişey fark etmedi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar