Dikkatle Okuyun Sıkılmadan
Benim motor yüksek devirlere çıkınca 2-3 sn. boşa giriyor ve tekrar kapıyor,rampada daha çok yapıyor bunu özellikle hızlanınca ...
aha bundan bir ay öncesi benimki de yaptı sabahleyin di çok iyi hatırlıyorum iki üç saniye sonra ve bir gün boyunca öyle yaptı bi daha da yapmadı kesti
gelelim konumuza şimdi şamandıra var ya benzin dolduğunda kesen ordanmış sorun şimdi şamandıranın takma yerini pim'ler tutuyo (bakın iyi okuyun yarın başınıza gelir servise gitmeyin boşu boşuna yazmadı demeyin anlamadınız yerde iletişime geçebilirsiniz.) şimdi o pimle şamandıra birde tıpası düştü tıpanın nerden düştüğünü bulamadım (iyi okuyun ha)tabi el kitapçığı hiç bişey yok tamamen kendi imkanlarımda düşüne dşüne o tıpayı şamandıranın oraya yerleştırdım olmadı (dikkat edin)sonra tırnak yuvalarına oturcakmış meğersem bi daha söktüm komple dağıttım oturttum birde vida aradım:cherry: delirdim bulamayınca velasılkelam herşeyi oturtum yaptım inanmazsınız tam 2 litre benzin yemiş yanarmısın ağlarmısın rampa'da denedim çekiş güzel rampa aşağı hızlanma da güzel tali ye borusundan baktım hiç akıtmamış..!
bu kadar açıklamadan sonra dikkatli bi biçimde sizlerde açın ve temizleyin o kadar batıkdı ki motoru devrini bulduruncaya kadar epey vakit geçiyodu ama şimdi roket oldu sizlerde sökün zor değil kolay yapmaya kalkıpda takılanınız olursa bana ulaşın yardımcı olurum.
birde soracaklarım olucak 1' hava filtresi'ne neden yağlı benzin göndermekte yani halk dilinde tahın lı pekmez gibi olmuş hava filtresinin yağlı kısmı n hikmettir bi türlü çözmüş değilim vesselam yağına bakıyorum kaymak gibi zamanla sızdırmış karbüratörün olduğu noktaya ben ondan şüphelenerek açtımki bi ikinci hususta
biraz yazılarım dağınık oldu kusura kalmayın lise 2446 spor bölümünden mezun oldum.!