Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim motorcu taktı bilmiyorum ne olduğunu :) sağ olsun beni yolda bırakıcak herhangi bir parça kullanmaz 1 yılda 28bin km az buz bir yol değil lastık patlaması dışında herhangi bir sorun yaşatmadı...

İyi İzmir'den buluruz o zaman Ayvalık yakın,teşekkürler resimler ve jant faslına katığın renk için.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İyi İzmir'den buluruz o zaman Ayvalık yakın,teşekkürler resimler ve jant faslına katığın renk için.:cat:

Ne demek ben teşekkür ederim İZMİR e gelirsen yolun düşerse haberim olsun elimizden geleni yaparız..En son ayvalıktaki toplanmada oradaydım grupaki diyer arkadaşlar yağmur ve fırtıne nedeni ile yaklaşık 2:30-3 saatte izmire girmişlerdi bense ortalama 100 yer yer 120 km hizla izmire girmiş balık tutmuş yemeğimi yemiş nargilemi içerken arkadaşlar anca geliyordu...
SEVİYORUM BU ALETİ YA....

Ne demek ben teşekkür ederim İZMİR e gelirsen yolun düşerse haberim olsun elimizden geleni yaparız..En son ayvalıktaki toplanmada oradaydım grupaki diyer arkadaşlar yağmur ve fırtıne nedeni ile yaklaşık 2:30-3 saatte izmire girmişlerdi bense ortalama 100 yer yer 120 km hizla izmire girmiş balık tutmuş yemeğimi yemiş nargilemi içerken arkadaşlar anca geliyordu...
SEVİYORUM BU ALETİ YA....

İnnova 150km yi 1 saat 10 dakikada alır rüzgarı arkama alır gelirim:queen:
Yanlız bir sorun var, İnnova gelecek ben alacağım Eskişehir-Ayvalık ondan sora ver elini Ege:cat: Rüzgar için kötü bir seçim gibi gösterilen bu alet bence tam tersi aerodinami var bir kere Ayvalık bu motora İnnova Ayvalığa hasta:cherry:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tel jantın tek dez avantajı tubeless olmaması ve bakım istemesidir ama esnek hafif ve şık durur

tel jantın tek dez avantajı tubeless olmaması ve bakım istemesidir ama esnek hafif ve şık durur

Zaten lastik patlasa ben değiştiririm iç lastiğini yol bisikletçisi adamız.:queen:
Kromaj bu tip motora gidiyor, tel jant çok daha estetik. Ama alaşım jantın her bakımdan saç jantan üstün olduğu da bir gerçektir.:cat:

Orjinali neyse o motor 8000 km ye yaklaştı daha hiç lastik patlamadı.....
patlasada söküp takmak zor değil yanımda takım var......

Güzel olur peki böyle bir jant takmak ne kadara patlar ki o kadar pahalı mı?:silent:

Orjinal Honda jantını bulmak çok zor, ama jant çeşitleri sürekli geliştiriliyor , jant markaları mutlaka bunun yan sanayisini mutlaka yapmıştır, amaaaaaaaaaan alalım hele bir İnnova da ondan sonra düşünürüz jant modifiyesini.:mrgreen:

Ben de çamurluklarını çıkarıp enduro lastiği takacağım::sefereee

ya bayılıyorum şu griye....
bi resimde arkada disk fren modifiyemi orjinalmi acaba .......

bide en çok kafa grenaljını merak ediyorum....
benim kafa grenajındaki gelen zırıltı çığlıklarını bir türlü kesemedim bunlardada olursa sırf o yüzden almıcam ne yaptıysam zırıltıdan kurtulamadım....
kafanın ön panelini bile yenisiyle değiştirdim dahada beter oldu bu yollarda normal aslına bakarsanız ama inşallah aynı sorun bundada olmaz.......

bi foto ekliyeyim topik uçuşa geçmişken benim canavarın son hali..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkanın disk olması kesinlikle avantajlı fakat bu motora kampana bile yetıyor yenisi çok şık duruyor gerçekten paylaşım için saol...

arkanın disk olması kesinlikle avantajlı fakat bu motora kampana bile yetıyor yenisi çok şık duruyor gerçekten paylaşım için saol...

Bence de gerek yok, arka disk olayını sanırım 145 cc'ye yüseltenler için düşünmüşler ama çok iş var kabüratör,kam mili,beyin tuning,145cc kit İnnovanın yarısının değişmesi lazım.:farao::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar