Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar pek yeri değil ama forumda düzenli takip ettiğim bir konu olduğu için buraya yazmak istedim.Bir arkadaşım ekoyak diye birşey tavsiye etti.motosiklet için olan bir model var yakıtı yüzde 18 e kadar düşürüyormuş biraz araştırdım odtü üniversitesi tarafından onaylı raporlu bir cihaz.Kullanan bilen var mı? herhangi bir zararı olur mu? acaba arkadaşım ford focusda kullanıyor sonuçtan gayet memnun.
Ayrıntılı bilgi linkte...
http://www.ekoyasam.com/site/page.asp?dsy_id=198

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Arkadaşlar pek yeri değil ama forumda düzenli takip ettiğim bir konu olduğu için buraya yazmak istedim.Bir arkadaşım ekoyak diye birşey tavsiye etti.motosiklet için olan bir model var yakıtı yüzde 18 e kadar düşürüyormuş biraz araştırdım odtü üniversitesi tarafından onaylı raporlu bir cihaz.Kullanan bilen var mı? herhangi bir zararı olur mu? acaba arkadaşım ford focusda kullanıyor sonuçtan gayet memnun.
Ayrıntılı bilgi linkte...
http://www.ekoyasam.com/site/page.asp?dsy_id=198

sakın innovaya takıcam deme:queen:

takacağım demedimde söyle bir düşündüm, sadece o kadar artık takmayı da düşünmüyorum. :)

ilk başlarda cazip gibi geldi fakat sonra düşününce ve biraz araştırma yapınca pek gerekli olmadığına karar verdim ve fayda sağlayacağına da pek inanmadım.

valla özgür irade bişey diyemem de zaten benzin basıcı az innovda zor olur diye düşünüyorum

yahu hayret bişeysiniz harbiden:queen::queen:innova neyakıyorki ne ekonomi kiti takacaksınız.....
zaten bu ekoyak falan filan hikaye .......hiç bir işe yaramayacagından eminim....bi tanıdıgım arabaya taktı 1gr bile değişmedi tüketim....

ilk başlarda cazip gibi geldi fakat sonra düşününce ve biraz araştırma yapınca pek gerekli olmadığına karar verdim ve fayda sağlayacağına da pek inanmadım.

:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
bugün 6000 bakımı yaptırdım yağ değişti hava filtresi temizlendi 20w50 750 gr yağ kondu orası burası sıkıldı lastik hava basınçları kontrol edildi 25 ytl tuttu şu an saatten farksız ses güzel çekiş ve hiçbir problem yok iyiki almışım seni innova.....piyasada eşdeğer çok az motor var başarılı ...

mümkün değil bulamazsın. bulsanda hurdasını bulursun.

90 model cub modelleri bile en az 1500

selam millet geçen karbüratörü söktüm hava filtresi ıvır zıvır benzin'le akım eden herşeyi sonuç heç iyi değil kum resmen neyse bişey daha subap ayarı yaptıranlar varmı birde bnm ufak ampül patladı onuda yaptıracağım lastik kenarlarına beyaz yanak da aldım biraz daha süslücem nede olsa farklı (fuar motoru)

Motosikleti
2500 mi hemde 92 model:pale:eek:w shat:pinnova alırım daha ii:mrgreen:

malesef böyle bir motorun değeri aslında çok daha fazla ama satmamak gerekirdi sanırım bu super cup la ilgili pek bilgin yok :) dostum bendede innova var ama innova asla bu motorun yerini tutamaz bile bilir. zamanında ismi lazım değil bir arkadaşım "bu da motormu ya etse etse en fazla 500 lira eder" dedi ona inat bu motoru sattım hemde 500ytl nin 5 katına:pr:

goruntu0532dv3.jpg

goruntu042di0.jpg

goruntu044ye3.jpg

Son düzenleme:
sato hiç iyi etmemişsin dostum 92 bende var duruyor c90 bitane ama masraf yapmak gerek parça kos adasından geliyor lazım olunca orda çok var c90 ama toplayamadım bitürlü neyse asıl meseleye gelelim;
motor 6000 bakımdan çıktı ancak bir sorun var gibi ön süspansiyon her çukura düştüğünde tak diye ses yapıyor bu sorunu yaşayan varmı?burada yollar çok bozuk olduğundan çukurdan çukura giriyorsunuz başka hiçbir problem yok....

Motosikleti
motorumu sattım arkadaşlar benim gibi tok satıcının bi tok alıcısı çıktı yine verdim gitti ama yine topic den kopmam yardımlaşmaya devam innova başka bi makina unutamam kolay kolay sanırım:salut:

arkadaşlar ben antalyadayım biraz para biriktirmem gerekecek:)innovaya ortalama her şey dahil kaç para gider:silent:2.el temiz

Motosikleti
arkadaşlar ben antalyadayım biraz para biriktirmem gerekecek:)innovaya ortalama her şey dahil kaç para gider:silent:2.el temiz

kardeş yaptığım izlenime göre anadoluda bu makinaların kıymeti daha iyi bilindiği için anadoludan verilen ilanlar çok uçuk fiyatlar mesela ege bölgesinde ama istanbulda 2. el olarak daha makul çünkü en temiz en ucuz 2007 yi ben sattım gören sıfımı aldın diyordu bana okadar temizdi 18000 de gitti 1 kuruş pazarlık yapmadım:cat: innova alacaksan bulunduğun ilde ucuza bulursan al max 2007 için 2400 ü geçmesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar