Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:silent:hangisi daha sağlam ybr mi innova mı herkes kendi motorum güzel diyor bi yardım edin artı ve eksi yönleri neler???
herkese merhaba innovam 3100 km ye geldi motor ne zaman açılacak anlamadım gitti doğrusu.... 4.vitese atıyorum 100km ye kadar güzel ondan sonra 105i nadir görüyorum 1-2-3. viteslerde cok güzel hızlanıyor.Motorda mı bir problem var acaba yorumlarınızı bekliyorum.
dostum ben su an 5500 deyim motor düzde en fazla 110 görüyor senin motorunda bi problem yok yokuş aşşagı yer yer 120 125 görür ama bu hızlar bizim innovalar tehlikeli eger deseydin motor 90 km yi geçmiyor ozaman bi problem var derdim ama normal .:cat:

aykan ;
Dostum çok sinirliyim .. YBR'ciler Innova'ya hantal diyorlar ..

arkadaşalr hazır böle bilgili arkadaşları buşmuşken..
yeni motor alıcam ama mondial fln...
scooter kullıorum onu satıcam vitesli hiç kullanmadım 125 uag(debriyajlı) istiyorum 125 güçlü olduğundan ama bi yandanda cup istiyorum fiyatlar aynı neden hangisini tercih edersiniz.. araarında yakıt farkı olurmu benim scooter 3 litreyle 60 en fazla 70 km gidiyo
ferotr ;
Dostum burada videoları konuştur istersen ..
2.vites 50'den 95'e uzatıyorum .. kapışmak istersen beklerim ..

ybr'nin bazı yönleri çok iyi mesela!!sağlamlığı..17000'km'deyim.. bu güne kadar (2005 model)debriyaj balatası bile değişmedi''bırakın debriyajı sinyal ampülü bile patlamadı.. sadece bir defa subap ayarı yapıldı okadar..haa!!şunada açıklık getireyim sürat meraklısı bir insan'da değilim..ama ybr '100'km'hızı geçmiyor..eminim parmağımı basarım hattaen azından benimki öyle..diğer ybr'ci arkadaşlar yanlış anlamasın..ben memnunum ybr'den zaten memnun olmasam satardım..hepinize selamlar..