yazıları okudukça bu haksız fiyat politikasını eleştirmenin çokta mantıklı olmadığını düşünüyorum .
geçen günlerde her başlığa yapıldığı gibi CBF 150 başlığını temizledim 1800 mesajı okumuş oldum bu durumda baktımki cbf 150 2900 den piyasaya çıkmış ve şu an 4150 den satılmakta yani %43 lük bir artış olmuş. ve bu artış 3 yılda değil 3 ayda olmuş. bana pek normal gelmedi ve hata edip cbf150 başlığına bu fikrimi yazdım aman efendim yazmaz olaydım zaten hakkı buymuş , en az 5000 edermiş . beyler 2900 ken almışlar ve ya 3150 den motorları durduk yerde değerlenmiş aldıkları fiyat üstünden satma imkanları doğmuş ..takmışlar honda kılıçlarını bellerine bana honda şovalyeliği yapıyolar. ilk motorum bir mopeddi puch marka adam akıllı ilk motorum ise bir honda xl125 di 1991 yılında aldım. daha sonra çeşitli segmenlerde honda motorlarım oldu. ama honda fiyat politikası yanlıştır demek motora tukaka demek gibi algılanıyo.
cbf başlığında neler neler demediler bana yok beyin ameliyatını doktorlar yapar yok kaskomaya meraklı.....vs
oysa savunduğum konularda bilgiliyim az çok efendim 200 $ ek gümrük vergisi gelmiş o yüzden artmış ben bunu bilmeden atıp tutyomuşum oysa biraz araştırsam öğrenecekmişim
işin komiği o fon gelmeden 2 ay önceden ithalatçı firmalarla olan görüşmelerimizden dolayı haberimiz var. soruyorum arkadaşlara o fon sadece cbf150 ye gelmedi her motora geldi dışardan alınan neden bir başka %42 artan marka veya model yok 3 ayda ..cevap hazır efem zaten o tanıtım fiyatıymış zaten bas bas bağırmışlar zam gelecek alın diye ...
Bu ay hondanın en iyi bayilerinden olan muğla bölgesi bayii KIVRAK la bir ropörtaj yaptım ilk ağızdan ona sordum neden bu gereksiz artış diye yarın yayınlanacak
www.motoaktuel.com dan takip edin bayi bile bu haksız fiyat politikasından rahatsız ama benim kullanıcım rahatsız değil ... ne rahatsızı adam diyoki hakkı zaten bu motorun hatta 5000 diyo..
bencede boşuna bir kamuoyu yaratmaya çalışıyoruz bu gibi sığ zihniyetler bu alemde oldukça ne yapsak boşa
cbf 150 için bence 5000 ytl bile azdır. hakkı en az 8000 ytl dir. Honda yetkililerinin bu isteğimi duyup fiyatları hakkı olan seviyelere çekmesini rica ederim