Honda Airbrush Ninja Custom

Selam Batucan,

Ateş deseni ile ilgili fikir verebilecek bir kaç kask gönderiyorum. Ateş desenleri 50şer dolar, tabi ki kargo bedeli motorcuya aittir. Bir de kobra deseni gönderiyorum. Farkı görebilesin diye, bu da 100 Dolarlık bir işçiliktir.

Teslim süresi, kargoda gidiş geliş zamanı hariç bir haftadır.

Aras Kargo Kadıköy Moda şubesine, şubeden alınmak üzere gönderirsen bana yakın, geçerken alırım.

01021.jpg

4290HELMETS_012-med.jpg

4135DSCF0428-med.jpg

95GRAFIX1sm.jpg

96helmets002.jpg

2306MVC-018S-med.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
MeTaL başlığa henüz döndüm
bekliyorum :cat:
optik, abi bence bunda kimseyi gücendirecek bir reklam yok eğer sitede başka sanatçı abilerimiz ve kardeşlerimiz varsa burdan seslenelim el emeklerini bize tanıtsınlar burda dayanışma çerçevesinde bilgilenelim :cat:

alev desenleri gerçekten çok güzel bizimle paylaştığınız için teşekkürler ben daha kendime desen bulamadım

Hepinize tekrar merhaba,

Dostum Barış, airbrushla yapılan geçici dövmeler (+body paint) henüz ülkemizde bilinmiyor. Sen tabi ki biliyorsun. Ben de hem airbrush uygulama alanları hakkında teknik bir bilgi olarak hem de topik biraz renklensin diye airbrushla yapılmış geçici dövme uygulamalarını paylaşmak için size gönderiyorum. Sen de bu konuda görüş ve bilgilerini bizlerle paylaşırsan ve resim gönderirsen sitede konuya yeni olan arkadaşları da bilgilendirmiş olursun.

Bu konuda sana hiç talep geldi mi, ya da Türkiye'de yapan ya da yaptıran var mı? Bizimle paylaşır mısın?

Selamlar,

DCP_1553.jpg

fabai_o_3_ab.jpg

new_york_2.jpg

ne_york_9.jpg

Tekrar merhaba,

Kask konusuyla ilgilenen arkadaşlar için bir örnek daha yolluyorum.

Görüşmek üzere.

Leedaviskask.jpg

LeeDavis1.jpg

LeeDavis2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar