Kardeş,african hayırlı olsun,92 model baya eski model.Motor ne durumda ,masraf açtımı bunlarla ilgili birşeyler yazarsan sevinirim.
Bir önceki sayfada verilen videoları daha önce izlemiştim ve çok hoşuma gitmişlerdi.Özellikle Necatik'inde dediği gibi son videoda,sürücü o dağda taşta 750 lik motoru nasılda 250 lik gibi kullanıyor,demekki africa her yola bu kadar uyumlu bir motosiklet,etkilenmemek mümkün değil.
Son videoda bişey daha dikkatimi çekti;son bölümde iki motor,dar,ağaçlıklı yolda baya süratli gidiyorlar.Arkadan gelen sanırım africa da,önden giden de africa mı acaba ?Motor sesinden pek benzetemedim ama çok etkileyici bir torku var.Az bir gaza dokunuyor adam,motor anında uzuyor,hayran oldum.Gazı kesmese motor o daracık yolda uçacak,müthiş.Gerçi arkadaki motorda(Africa olduğunu düşünüyorum)öndekinin peşini bırakmıyor ama öndekinin motor sesi çok etkileyici.Hayran oldum doğrusu.
Bana AT nin arka süspansiyonunun yükseklik ayarı olup olmadığını söyleyebilir misin peki?
teşekkürler.
merhaba arkadaşlar.
Şu an kullandığım makina bu başlık altına pek uymuyor.
Ancak daha önce TA kullandım.
Daha sonra VFR 800 kullandım.
Farklı bir amaç için şu an hayabusa kullanıyorum.
Yıl başından sonra bir endru makine almam lazım. Varedero olarak kafamda kurgu yapıyordum ki
bu başlığa girdim. Hep kafamı kurcalayan Afrika hakkında yazılanlar beni çok heveslendirdi.
Fazla bir yatırım yapmadan (Varederoya göre) mükemmel bir makineye sahip olabileceğimi anladım. Paylaşım ve bilgi aktarımında bulunanlara teşekkürler.:cat:
Kardeş buralar nereler ,İstanbul dolaylarımı.Madem geziyorsun,yazınıda yayınlasanya.

istanbulun cevresi kardesim...
Uploaded with ImageShack.us
![]()
By marda77 at 2011-02-06
![]()
By marda77 at 2011-02-02
ben goruyorum ama....allah allah[/Q
Tamam bugün bende görüyorum.Motorları batırmışsınız helal olsun.O beyaz africalı arkadaşta,burda sitede kayıtlı birimi.Orda batmış gibisiniz.Motorlar çıkabildimi bari o çamurdanFotolarla beraber gezi yazısınıda yayınlamanı bekliyoruz.O zaman tam olacak:cat:
ben goruyorum ama....allah allah[/Q
Tamam bugün bende görüyorum.Motorları batırmışsınız helal olsun.O beyaz africalı arkadaşta,burda sitede kayıtlı birimi.Orda batmış gibisiniz.Motorlar çıkabildimi bari o çamurdanFotolarla beraber gezi yazısınıda yayınlamanı bekliyoruz.O zaman tam olacak:cat:
Yok kardesim o burda kayıtlı değil başka siteden....o gün aslında balığa diye çıktık ama çamuru görünce dayanamadık![]()