honda africa twin dct1000L granaj koruma demiri çanta yapımı

selamın aleyküm..
arkadaşlar honda africa twin motorumu şehir içinde kullanmıyorum ...
her fırsatta şehirler arası gezilere çıkıyorum .
en büyük eksikliimiz yetersiz eşya taşımak için alan oluyor.
bu sebeble yeni yerler keşfedip alan oluşturuyoruz..
garanaj koruma demirine çanta aramaya başladım... iyi Saydığımız bir kaç fima iki çantaya 400-1000 tl arası fiyat verdi o sırada murat arkadaşım çanta yaptıracağı yeri bulduğunu paylaştı... konyada bir esnaf arkadaşımız bizim verdiğimiz boyıtlar ile çifti 100 liraya bu güzel ürünleri bize yaptı... bir tarafa yedak iç lastikleri koyacağım . diyer tarafı düşünmedim.bu arada sizce nasıl olmuş... kendi motoruma daha takma fırsatım olmadı

semtinhaylazı

Konumlama harika, işçilik de gayet güzel. Bence mükemmel olmuş, güle güle kullanın :cat:

Konumlama harika, işçilik de gayet güzel. Bence mükemmel olmuş, güle güle kullanın :cat:

mazeme yakından incelense süper dersin.. çift ka dikiş.. su geçirmez ürün... teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

😎😎😎😎😎😎✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻🤓🤓🤓🤓🤓👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Bende şöyle bişey görmüştüm yolda. Hatta ilgimi çekmişti fotoğraflamıştım. Ama sizin ki daha güzel duruyor. Cuk oturmuş.

EmV3Lv.jpg

Maşallah ne motor ya koç koç
teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------

Bende şöyle bişey görmüştüm yolda. Hatta ilgimi çekmişti fotoğraflamıştım. Ama sizin ki daha güzel duruyor. Cuk oturmuş.

https://i.hizliresim.com/EmV3Lv.jpg

Ben demir dışına çıkmasını istemedim . İstesem demir dışına çıkan ölçüde de yapıyordu.

Adana İl Temsilcisi
gurubumuzda bir ağabeyimizin GS 1200 ünde SW MOTECH marka bu çantalardan var.aynısı hatta daha da güzel olmuş.bence de konumlama harika,işçilik de gayet güzel.mükemmel olmuş,güle güle kullan kardeş.

gurubumuzda bir ağabeyimizin GS 1200 ünde SW MOTECH marka bu çantalardan var.aynısı hatta daha da güzel olmuş.bence de konumlama harika,işçilik de gayet güzel.mükemmel olmuş,güle güle kullan kardeş.
Teşekkür ederim . İçine yedek iç lastik koyacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar