Honda Adana_ürgüp Gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hımm ben o kadar dedım benzını karsılayın sonra gezıden sonra herkesın arka on lastıklerını degıstırın sonra bakımlarını ucretsız yapın hepsının yaglarını degstırın bu araada saten karsıladklarını bılıorsnz onları solemıorm hade solıym otel konaklama yemek gece eglence ıcın arac kıralandı sonra otoban ucretını verdıler yolda yemek yedırdıler ama ıste ben dedım onlara gezıye fgelene bırer tanede 1000 rr hedıye edın dedım ama olmadı arkadaslar ne sacmalıorsnzz adamlar saten gezı ıcın komk bır rakam aldılar(50ytl) vede gelmıssnz dıorsnz kı benzınıde karsıladılarmı yapmayın su makınelere bınıorsanz benzın denen salak seyı saten gozden cıkarmıssnz demektr yanee suculara tesekkrrlerr MEMET ABI VE ADEM ABIMIZE TESEKKRLER GUSEL ORGANIZASYONDU ABI SOLEMIECKTM AMA BANA GEZIDEN SONRA BENZIN ISTASYONU ALDILAR ONUDA UCRETIN ICINE KOYDULAR:d

bazı 3 günlük motorcu arkadaşlar benim hakkımda atıp tutup arkamdan konuşmuşlar.ben onlar daha dünya da yokken gazipaşa da tek teker yapıyordum.tek teker arif bile bana saygı duyarken bunlara noluyorsa!!adana da sen dayı diyince herkes beni parmakla gösterir.size sesleniorum burdan hondacı arkadaşlar!!siz ekmege mama derken biz aswaltı aglatıyordukk..size tabi HAYAL GELİR BU..noldu şimdi geziye gelmemem içim türlü dalavereler çevirdiniz....şimdisiz altımda 0 km honda motor yok diemi bana bunu yapıosunuz???noldu sizin motorcu kardeşliginize
ama anladımki hondacıdan dost olmaz!!ayıp ettiniz ayıp...ama dert degil bnm için..bnm motorcu çevrem bana yeter!!
adanaya bandana kültürünü getiren şen dayınızın kıymetini umarım öldükten sonra anlamazsınız

Son düzenleme:
O gezide sizin hakkınızda hiç kimse konuşmadı hatta ben sizi tanımıyorum ilk defa o gezide gördüm,benim açtığım bir topikte lütfen kırıcı,aşağılayıcı kelimeler kullanmayın reklam yapmayın sadece resimlere göre yorum yapın bu konu daha fazla uzarsa sayın adminler topiği kilitlemenizi rica ediyorum herkese kazası belasız güzel günler keyifli sürüşler...

selam arkadaslar ben kadir adanadan manyak bir gezi olmus ama ben bir tam honda hastasıyım hep resimlere bakınıyorum tek hayalimdir onla evlenmeyi bile düşünüyorum:p ama brayn derler adanada:)

ama ne istiyorum arkadaslar bir gün böyle gezi olursa adanada işi bırakıp gitmeyi istiyorum otobüsle bile gitmeye razıyım ben sadece o motorların yanın da kalayım hepsini silerim yalarım pırıl prıl :)

Son düzenleme:
güzel gezi olmuş elinize sağlık

grup lideri goldwingli olan arkadaş mıydı ??

Çok güzel bir gezi olmuş hemşerilerimden. Bu arada kaza olayına üzüldüm. Çok geçmiş olsun kaza yapan arkadaşlara. Umarım birşeyleri yoktur.

7 ay önce yapılmış bir geziyi tekrar canlandırdığınıza göre anlıyorum ki HONDA SUCULAR dan yine boyle büyük bir organizasyon beklentiniz var Ürgüp e.Yoksa ben mi öyle anladım acaba. :=))

selam abi ben kadir adanadan harika bir gezi olmıus bir günde adanadan tam gezi yapılmasını isterim bende olmayı istiyorum inş sen nerden bu arada abi:)

maaşalaalah ben böyle gurup görmedim goldwing'den tut repsol cbr 125'e kadar bütün hondalar boy göstermiş. tek kelimeyle şahane bir çalışma olmuş hepinizi tebrik ediyorum bu arada kırmızı cbr1000 rr göz kamaştırmış.bende olmak isterdim orda .neyse artık başka bahara kaldı

kimse yokmu yawwwwwwwww:(:(

crayzwind selam abi bende adanadanım honda hastasıyım yaaaaaaa konuşalımı biraz

şen dayı seni bilen bilir boşver ya kendini neden böle seylere kafanı takıyorsun ki boşver kafana kaskı tak yeterlidir onlar yokken sen belki dedigin gibi buralarda tek teker yapıyormusun boşverrrrrr:::)

ordamısın crayz abi sohbet edek ya biraz hım:):)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok guzel bi gezi olmuş fotolar çok guzel elinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler...

Bu güzel gezinin ikinci muhteşem randevusu çok yakında arkadaşlar şimdiden yol güzergahı ve mevkii çalışmalarına başlayacağız nasip olursa havalar çok ısınmadan yağmurlar geçtikten sonra 2 gece 3 gün olmak üzere tüm arkadaşlarla yollara düşeceğiz

iyide burda Ürgüp'ten bir tek kare bile yok? Siz kapodokyadaki Ürgüpe gitmedinizmi? Motorlar 10 numara nerden seçtiniz hepsini bir araya.Kaza nerde ve nasıl oldu?

s.a mrb abilerim bn recep cuma akbaşın yeğeni (kro)cuma varya işte o bn d.bkrdan abi yeni gezi adresiniz varsa alım ALLAHA AMANET OLASINIZ HEPİNİzzz:bestmt:

abiler ellerinize sağlık tek kelimeylen gzl.olmuş ha buarada bn recep cuma akbaşın(kro)cumanın yeğeni hepinize SAYGILAR yeni adresiniz varsa alım

abiler ellerinize sağlık tek kelimeylen gzl.olmuş ha buarada bn recep cuma akbaşın(kro)cumanın yeğeni hepinize SAYGILAR yeni adresiniz varsa alım

:pr:abiler ellerinize sağlık tek kelimeylen gzl.olmuş ha buarada bn recep cuma akbaşın(kro)cumanın yeğeni hepinize SAYGILAR yeni adresiniz varsa alım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar