honda activa

son gunlerde actıva kullanır oldum .Bu motordan bu kadarını beklemezdım bu kadarını derken bence trafık içersınde inanılmaz rahat ve arabaların hızından bıraz fazla olmasıda yeterlı oluyor yük konusunda hiçte hafıfe alınmayacak derecede ama yakıt konusu na gelınce zaten bahsedılen hızlarda kullandığınız yuksek cc motorunuzuda kullansanız yakıtta cımrı olur ama mesele bu değil bence actıva üzerıne düşenı sağlamlıhıyla bırlıkte fazlasıyla yapıyor ama malesef bu sağlamlığının farkında olan satıcılar fıyatını yüksek tutuyorlar asla ve asla o fıyat kendısı için cok ama arz talep meselesı altarnatifi yok eğer fıyatı bıraz daha uygun olsa özetle ben derımki herkesın garajında olması gereken motor:cat:

activa mı aman aman amann benim garajım değil yanımdan geçmesin kaç sene o activayı kullandık hondacı oldumuz halde bizi hondadan soğutan tek model olma özelliğini taşıyo desek yalan olmaz:) activadan hiç memnun kalmadık diğer tüm modelleri içinse hondaya tşkler

6 tane motorum var en iyisi bnce honda activa Trafikte olsun düz yolda olsun kontrolü kaybetmiyecegin tek motor

yahu insanları anlamakta çok sıkıntı çekiyorum:pr:
senelerdir activa kullandım hondanın en kötü motoruydu ama burada herkezin dilinde ilahh olmuş
cbf150 kullandım fiyat performans olarak gayet iyiydi .burada hondanın gelmiş geçmiş en kötü motoru ilan edildi
valla ben çok şaşırıyorum activa yokuşta bayılır son hızda 75 te kalır soğuk havada çalışmaz sık sık bakım ister ama öyleyken şaşırtıcı:mrgreen:
bikepics-825213-full.jpg

benim peder bile activadan memnun kalmadı honda today ondan çoooooooook daha kaliteli

arkadaşlar marka fanatikliği yapmayın türkiyede en çok satılan honda modeli activa bütün scotter lar plastik kasa iken activa saç kasa yakıt tüketimi baya az bu nedenle bütün işletmeler activa kullanıyor ama hız konusunda o kadar iyi değil

F54

Maşallah çok temiz Honda nın ucuz segmentte en beğendiğim modeli 1 kinetıx 2 aktiva taş gibi performans bekleme den iş görecek bi motor....
Fiyat olarak ne kadar

Maşallah çok temiz Honda nın ucuz segmentte en beğendiğim modeli 1 kinetıx 2 aktiva taş gibi performans bekleme den iş görecek bi motor....
Fiyat olarak ne kadar
2010 21 binde 2 bin gayme. çok iş görüyo valla, sanki ha babam çalıştırılsın diye üretilmiş, tık demiyo mübarek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar