Honda activa Lpg Montajı

Eline sağlık çok uğraş vermişsin emeğinin karşılığınıda almışsın
Benimde böyle uçuk fikirlerim oluyor ama bir türlü hayata geçiremiyorum

Kullandığınız malzemeleri alabileceğimiz bir link varmı,özellikle LPG tüpü,benim topracem 33 litre
Özeldende mseaj olarak atabilirsiniz

bence lpg yakıtı silindir ve pistonu kısa sürede yiyecek ve edilen kar başka bi taraftan çıkacaktır. yapılan işe lafım yok ama başarılı bir çalışma :cat:

İnanın güzel bir hesapla biston ve silindirin de parasını çıkaracağını düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

10 tl lik yakıtla 160 km iyiymiş. Resmen yakıtı kokluyor. Ama sen her ihtimale karşı yine de tanka çok gaz basma muayeneden geçerken sıkıntı oluyor mu

tank 10 lt olmasına rağmen ben 2 seferdir 10 tl yani takriben 5 lt gaz alıyorum. Ayrıca yasal olarak motosiklete lpg takılamıyor yani böyle bir örnek yok , vize zamanı tankı sökmem yeterli gerisini anlamazlar zaten :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Kullandığınız malzemeleri alabileceğimiz bir link varmı,özellikle LPG tüpü,benim topracem 33 litre

yine özelden de sorabilirsin problem yok ürünlerin hepsi atiker marka her an stoklarında olmuyor bir atiker bayisine gidip 10 lt tank almak istediğinizi söylüyorsunuz 3-5 gün içinde fabrikadan temin ediyor sizin adınıza bayii. beyine gelince atiker vr 06 modeli motosikletler için yani ısıtma sistemi yok s. kuru gaz ayarlıyor. diğer parçaların hepsi arabalar la aynı

abi bende konyanın bi koyundeyim lpg takmak istiyorum ama su sogutmalı degıl motor ne yapabilirim lpg yi ısıtmak icin

Motosikleti
Royal Enfield Meteor 350
hayret ettim hocam. şapka çıkarıyorum

Topcase e depo koyma birazda intihar gibi herhangı bı kaza durumunda çok farklı sonuclar olusabılır

Topcase e depo koyma birazda intihar gibi herhangı bı kaza durumunda çok farklı sonuclar olusabılır

Otomobilden daha güvenli, motosikleti terketmek, tahliye etmek sorunu yok..
Yalnız motordaki eşya konabilecek bütün boşluklar dolmuş, orası fena..
Kışın kullanılırsa verimi arttırmak için egsoz manifoldu yanından bakır boru veya demir spiral ile hava filtiresine sıcak hava basılabilir..

Otomobilden daha güvenli, motosikleti terketmek, tahliye etmek sorunu yok..
Yalnız motordaki eşya konabilecek bütün boşluklar dolmuş, orası fena..
Kışın kullanılırsa verimi arttırmak için egsoz manifoldu yanından bakır boru veya demir spiral ile hava filtiresine sıcak hava basılabilir..

ilgin için teşekkürler. Bende aynı şeyi söylüyorum eğer arkamdan bir araba veya taşıt depoyu patlatacak güçte vurduğunda zaten ben patlamadan önce booommmm olurum.
şu yeni başlayan soğuklarda hiç bir problem yaşamadım ama daha soğuklarda ilk marşta biraz uğraştırır gibime geliyor yine paylaşırım.

Ha bu arada konuyu takip edenler olursa denememiz 3800 km oldu şimdilik meraklı petrol istasyonu görevlileri hariç problem yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------

kardeşim ürünlerin hepsi yerli marka 10 lt depo deyip sipariş edebilirsiniz

DKN

artık kapalı otoparklara giremiyeceksiniz :mrgreen: güzel olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar