Honda Activa Aldım....

Arkadaşlar Slm,
08 Nisan 2006 tarihinde uygun vade şartlarıyla 1.000 YTL Peşin+1.475 YTL 12 ay karttan vade farksız + 150 YTL plaka ruhsat sigorta masrafları dahil bir Honda SCV 100 ACTİVA aldım.
Belki bu konuyla ilgili daha önceden bir başlık açılmış olabilir.beni mağzur görün.
Öncelikle kullanma amacım şehiriçi ve kısa mesafeler olacak.Rodaj süresini nasıl geçirmeliyim.?Kendime hanıma ve kızıma birer adet kask almak istiyorum nasıl ve nerden.?Aksesuar ve koruma demirleriyle ilgili ne yapmalıyım.?
Yani bana bu motorla ilgili özetle aktarabileceklerinizi merak ediyorum.
Şimdiden ilginize teşekkür eder hepimize Kazasız günler dilerim.:rendeer:

Çok bi tecrübem olmadığı için bir önerim yok maalesef :)
Söyleyebileceğim: Allah kaza bela vermesin. Moton hayırlı olsun :)

Motosikleti
Forza 250
Hayırlı olsun.
Rodaj süresi 1000 km dir.
ortalama 50 km/h da gidilmelidir.
iki kisi pek binilmesi tavsiye edilmez.
www.motomax.com dan kask giysi vs. bakabilirsin.

hayırlı günlerde kullan
benim de beatım var
sana tavsiyem rodaj da seri kullan ma
yani yavaş yavaş hızlanmalısın ve mutlaka uzun mesafede en az 50,100 km gitmelisin hızın da 60 dan aşşada olmasın
eğer sadece şehir için de 20,40 arası gidersen motor ii açolmıyor ve motor sağırlaşma yapar
aynı araba gibi düşün
almak istediin kask giysi gibi şeyleri sirkeci deki motorcular sokağından en ucuza ve kalıteli alabilirsin kesinlikle bi kaç yere sor fiyat al

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

hayırlı olsun aynı motor abim de de var mükemmel bi motorr. güle güle kullan kazasız belasız inşallah... İsterseniz tanısın nick i activa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar