Honda 3R-C Konsepti

Honda 3 tekerlekli elektrikli konsepti 3R-C yi gelecek ay yapılacak Cenevre Motosiklet fuarında tanıtacak.

3R-C, Avrupalı tasarımcılar tarafından Milano ‘da ki Honda araştırma ve tasarım merkezinde tasarlanmış tek kişilik, 0 emisyona sahip bir konsept.

Aracın fotoğraflarını görmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• honda3ecd.jpg
    honda3ecd.jpg
    12.4 KB · Görüntüleme: 11,287
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eminim tasarımı kadar teknolojisi de üst seviyededir. Gelecek geldi mi ne.:)

bu alete sınıf ismi bulmuşlardır umarım hanı enduro chopper vs gıbı süper bır tasarım olmuş ben cok beğendım ama malesef bızler göremeyız gibi

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelsin, fiyatı da uygun olsun, alırım bunu ve araba yerine bunu kullanırım gündelik... bıktım yav benzin parasından...

Motosikleti
750x
Çocukluğumdan beri bu ve buna benzer tasarımların reklamını ve tanıtımını çok gördüm. Ama türkiyeye BMW C1 serisi ve benzerleri dışında gelen bir model görmedim, Türk milleti ekonomik bağımsızlıklarını tam olarak kazanamamasındanmıdır, Yoksa yollarımızın bu tip araçları kullanmaya elverişsiz oluşundanmıdır bilemiyorum... Kimse heveslenmesin. Bu araç türkiyeye gelmeyecek..

zaten bu araçlar nerde kullanılıyordurki bence bunlar fuarları şenlendirsin diye icat ediliyor yani o kadar olmasa bile nerde kullanılıyordur yani sanmıyorumki insanlar bunu gündelik hayatında sürekli kullansın

şu araçları artık seri üretimle üretip ulaşılabilir bir fiyattan satsınlarda yollarda bolca görelim. Yoksa gelecek hiç bir zaman gelemeyecek.

Motosikleti
750x
zaten bu araçlar nerde kullanılıyordurki bence bunlar fuarları şenlendirsin diye icat ediliyor yani o kadar olmasa bile nerde kullanılıyordur yani sanmıyorumki insanlar bunu gündelik hayatında sürekli kullansın

Aynen dostum. Firmalar bu araçları üretirken hangi faktörü göz önünde bulunduruyor hiç bilmiyorum. Daha ekonomik oluşunumu? ( gerçi ekonomikmi değilmi onuda bilmiyoruz ) Yoksa insanlara ''Vay be! Adamlar yapmış ağbi!'' dedirterek ne kadar güçlü alt yapılarının olduğunumu ispatlamaya çalışıyorlar? Yoksa dediğin gibi fuar'a renk katarak o firmanın stand'ının önüne kalabalık kitleyi toplamak içinmi yapiyorlar? Amaç ne olursa olsun bence çok gereksiz bi araç. Bunu getirene kadar 125'lik Varadero'yu getirseler çok daha güzel bi iş yapmiş olurlar bence..

Motosiklet dediğin 2 tekerlekli olcak rüzgarı hissedeceksin motosikleti bunu için seviyoruz bu motosikletlikden çıkmış :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar